Novo 855. izdanje zabavno-eduaktivne TV emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“, snimljeno je u restoranu za hedoniste i boeme „Nostalgija“,na Savskom keju Beogradskog sajma.Emisija je posvećena tradicionalnoj manifestaciji „Najuspešnija poslovna žena godine“, koju godinama organizije Dejan Jovanović.Ove godine u hotelu Falkenstainer.
Gošće su bile nagrađene dame Jelena Bačić Alimpić, književnica, i u domenu pop-folka duet sestara Gobović.

Multimedijalna ličnost,gospođa Marija Victoria Živanović, izvršna je direktorka popularne internacionalne kompanije Zepter. Pore dtoga, sa uspehom se bavi poezijom, prozom, laureat je književnih nagrada,sliakrka i vokalni solista evergrina. Victoria je u maniru svog umetničkog imena rekla bez dake na jeziku, da nam je previše žutila, tabloidnih i rijaliti tvorevina. i dodala:

„Užasno je da na malim ekranima nemamo kvalitetnog edukatinvog programa i dečijih obrazovno vaspitnih emisija. Ponosna sam što radim u firmi koja se bori za što više kulturnih sadržaja u našoj svakodnevici i medijima. iKamo lepe sreće da nas podržavaju i svi kreatori kulturne edukacije Srbije.“

Gošće emisije su i Maja Raković alias Mara AS,borac protiv nasilja nad ženama, kulturolog i kreator umetničkog nakita, balerina i TV autor Drina Pešić.

Tanja Gajović, novinar i urednik emisija „Male noćne priče“ i „Noć na 33 obrtaja“, zadovoljno je rekla:

„Presrećna sam jer se po broju slušalaca programa kultnog Radio Beograd 1 (kojeg sluša kompletna dijaspora širom sveta), oseća se kako se radio vraća kao možda i najvažniji deo i segment našeg kulturnog i javnog života“.

Oftalmolog dr Katarina Bajec, objašnjava fantastične i gotovo fenomenalne efekte jedinstvenih naočara u svetu „Tesla hiperlight“.

Muzički deo programa čini šoumenski orkestar „Šajka“, sa mini-koncertom u restoranu „Nostalgija“.

Emisiju svake nedelje emituje RTV Studio B (utorak i subota u 22,30), i još 62 regionalne i lokalne TV Srbije i regiona.

Kupite SCANDAL! SKANDAL VEKA Rada Manojlović: OVA PEVAČICA MI JE RASTURILA VEZU SA HARISOM! Svi detalji SKANDALOZNOG RUČKA U BRUSU! JELENINA BURMA krije tajnu ubistva! (VIDEO)


promopromo