Novo 850. izdanje zabavno-edukativne TV emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“, snimanja je u popularnoj dorćolskoj in Konobi Akustika. Kreće sa emitovanjem na kultnoj TV Studio B u utorak 23. jula sa početkom u 23,30 (repriza subota 24,00),i na još 61 regionalnoj i lokalnoj kablovskoj TV Srbije i regiona.

Poslastica za sve poklonika nove gradske pesme, je činjenica da se u emisiji promoviše treća pevačka generacija Zdrabkovića;posle Tome, Novice, nove dve pesme,potencijalni hitovi „Moj život“ i „Otišli su moji drugovi“ snimio je Novicin sin Dule Zdravkovića. Novica će zadovoljno:
Hvala Bogu, Dule nema poroke kocke i alkohola kao ja i toma. Mlad je, miran,pravi velegradski momak, voli devojke, sam pavi pesme i sve bolje peva. Napravio sma mu pesme u boemskom maniru sa emotivnom poetikom. Već ima svoje obožavatljke i po svoj prilici će nadmašiti Tomu i mene.

Posle 30.godina sradnja sa najboljom grupom gradske, narodne i etno muzike „Legende“, Ivan Milinković kreće sa solisitčkom karijerom. Odmah je zasjao sa dve etno pesme „Svenuće dunje na ormaru“ i „Bor ustao protiv brega“.Skromni Ivan kratko veli da se može praviti karijera bez skandala, afera,frka i prisustva u tablodima.

Eks ministar kulture Bratislav Braca Petković, govori o svojim reditelskim poduhvatima na pozorišnoj sceni, svom raritetnom Muzeju automobila oldtajmera i prvoj i najpopualrnijoj beogradskoj poslastičarnici „Petković“.

U VREMEPLOVU emisije.današnji ministar VS, Aleksandar Vulin, kao roker,novinar i političar u restoranu „Rad“ (2004.).