Novo 882. izdanje zabavno-edukativne TV emisije Draška Aćimovića “Pod sjajem zvezda”, snimana je u etno restoranu “Dušanovo carstvo”.

Emisija je posvećena desetogodišnjici smrti kralja priče Mome Kapora, jednog od najboljih i najčitanijih pisaca i novinara Srbije i Jugoslavije, slikara i uzora autora emisije. Objavljen je razgovor sa Momom iz beogradskog restorana “Dva ribara”, kojeg takođe nema više. U svom stilu je te 2003. godine pričao:

Drama u spavaćoj sobi! Anabela i Mlađa i zaratili – pljuštale uvrede! Obezbeđenje ultelo u Belu kuću! (VIDEO)

Rada Manojlović KRIVA za KRAH braka bogatog biznismena! Ostavio ženu i troje dece!

Karićev drug otkriva tajnu: ANA I STEFAN SE JOŠ UVEK VOLE! Imaju TAJNI plan!

– Najteže u životu su mi bile lake žene! Njih morate neprekidno da držite za ruku,jer čim ih pustite, istog časa vam zbrišu.

– U Beogradu ima toliko seljačina da su beograđani postali nacionalna manjina.

– Traži se jedan električar da priključi spoj među ljudima, jedna optičar da promeni pogled na svet, jedan umetnik da nacrta osmeh na licu.Traži se jedan zidar da izgradi zid mira, jedan baštovan da zasadi lepe misli i raspoloženje i jedan profesor matematike da nas nauči računati jedne na druge.

– Pihtije su jeidna stvar koja drhti predamnom.

U emisiji gostuje i Marina Stanković, menadžerka restorana “Dušanvo carstvo”,i članica političke organizaicje “Zvezdara naša kuća”. Primila je godišnju nagradu gledalaca – najuspešniji etno restorana godine.
Muzički deo programa čine vokalni solista i harmonikaš Saša Mrkalj i tambuarška grupa Zorana Smiljića.


ScandalPromo