Novo 837. izdanje zabavno-edukativno-heodnističke emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“, kreće u utorak 16. aprila oko 23,05 na kultnoj RTV Studio B (repriza subota oko 24,00). Snimana je u elitnoj i luksuznoj beogradskoj Vili Rococo i boemskoj kafani „Stara trešnja“.

Eskluzivitet emisije je jedinstvena knjiga-udžbenik „Lečenje oboljenja parandotopatija dijamantom umesto hirurških operacija“, koja je delo porodičnog tria eksperata stomatologije i paradontologije dr Radeta Ilića, dr Sanje Ilić i dr Milivoje Ilić . Bogato opremeljena, sa najkvlaitetnijom štampom na preko 300 stranica ovo je jedinstven udžbenik u svetu kaže dr Rade Ilić i dodaje:

Knjiga će se prevoditi na više jezika, koja je plod mojih pet decenija rada i dokazivanja da je paradentoza izlečiva i da se kod zubara može ići kao u bioskop. Kada je kvalitetan rad sa pacijentima, uz poštovanje doktora prema onoma ko je u ordinaicji , više neće biti vic nego isitna – opusti se kao kod zubara.

Tradicionalnu godišnju nagradu gledalaca 63 TV dobio je kao najuspešniji muzički producent, najgledanije muzičke emisije „Nikad nije kasno“, multimedijalna ličnost Žika Jakšić. Verovali ili ne, Žika je u emisiji promovisao i cpecijalno crveno vino „Nikad nije kasno“,koje je delo njegovog sina iz prvog braka Andrije Jakšića.

Rubriku najboljih aforizama, koji su delo naših novih Nušića i Domanovića, pored autora emisije kazuje i njegova mlada saradnica, šarmantna Dunja Prašnički.

Godišnja nagrada gledalaca za jednog od najsupešnijih pojeidnaca Vlade Srbije, dobio je i Aleksandar Saša Gajević, sekretar Ministarstva kulture i informisanja. Proslavljena je uz razgovor u „Staroj trešnji“, uz njegovu suprugu Tijanu (novinarku i urednicu Radio Beograda) i dr Jovana Marića.

Ovoga puta Vidar-Udurženje lekara pisaca, predstavlja dr Melanija A. Ilić, prof. Više Medicinske škole i poetese. Kazivala je stihove iz svoje zbirke poezije „Nemiri duše“.

Podsećamo se kako je svoje stihove interpretirao maestralni Dobrica Erić (1034-2019.), u emisiji iz 2006. godine kada je gošća bila i glumica Jelica Sretenović.

Muzićki deo emisije čine Srđan Ivković, Kiza i vokalne solisktinje Maja Bolta i Milica Đorđević.

Emisiju emituje 63 regionalnih i lokalnih TV Srbija i regiona. Sa repizama emsiija ima čak 152 emitovanja svake nedelje.


promopromo