Prvu emisiju trećeg kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, “Pinkove zvezdice”, naši najbolji talenti započinju u novogodišnjem raspoloženju.

Na spektakularnoj sceni “Pinkovih zvezdica”, specijalno ukrašenoj zbog praznika, smenjivaće se najtalentovanija deca u regionu, koja su očarala žiri.

Ovog petka, na scenu će izaći najmlađi takmičar, petogodišnji Ljuba Stanković, koji je jednim potezom nasmejao ceo žiri do suza.

Naime, dok je pevao pesmu “Jutro”, Jelene Tomašević, u delu refrena je umesto reči “postelja”, izgovorio “prostelja”.

Ljuba može da pogreši slovo, ali ton nikada, zato je nakon njegovog maestralnog izvođenja, žiri, ali i ceo studio, bio na nogama, odajući priznanje ovom petogodišnjaku.

Leonora Gaši izvela je veoma zahtevnu pesmu “When We Were Young”, britanske pevačica Adel, nakon čega je dobila veliki aplauz.

“Bravo! ‘Ajmo još jednom”, rekla je Jelena Tomašević, koja je želela da čuje Leonoru još jednom.

I Selma Beriša oduševila je sve u studiju, kada je bez matrice otpevala pesmu “Ružica si bila”, a čak je i ceo žiri zapevao sa njom.

Žiri je Deda Mrazu poklonio pesmu, a za kraj, na bini su se okupile Zvezdice iz prethodnih sezona, i donele prazničnu čaroliju u “Pinkove zvezdice”.

Ne propustite novogdišnje izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, “Pinkove zvezdice”, u petak, 29. decembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

DOBIO OVACIJE, ŽIRI NA NOGAMA! Ljuba pomerio SVE GRANICE u PINKOVIM ZVEZDICAMA!


scandal!Katarina Cvijović, promo