Tačno mesec dana nakon što je njihova pesma “Budalo” oborila rekorde po gledanosti na Jutjubz, “Lapsus band” premijerno je izveo novi duet sa Đanijem “Grešna vila” pred prepunom Centrom “Sava”.

Da će i ova pesma ponoviti uspeh prethodnih hitova najpopularnijeg mladog benda u regionu, videlo se i po tome što je publika uglas pevala sa njima, iako su pesmu prethodno mogli da čuju samo nekoliko dana ranije na demo snimku. Preko 5.000 gledalaca ovacijama je nagradilo pevače koji nisu skrivali oduševljenje prijemom kod publike.

“Naša prethodna pesma bila je dve nedelje prva po slušanosti na Balkanu, a ako je suditi po prvim reakcijama i ovaj duet će biti pun pogodak. Hvala Đaniju i publici koja nas sve vreme podržava”, rekli su članovi najveće muzičke internet senzacije u regionu, koji su kolegi pred koncert doneli neobičan poklon – tepsiju domaće pite!

“Mi se trudimo da uvek mislimo globalno ali da jedemo lokalno. Volimo domaću kuhinju i sigurni smo da Đani dugo nije probao ovako dobru domaću pitu, pa smo mu doneli da se okrepi pre ili posle koncerta po sopstvenoj želji”, rekli su momci iz “Lapsus banda”.


ivan vukovićscandal