Nakon što je Stefan Karić pred milionskim auditorijumom priznao da se kaje što je raskinuo sa Ivom Grgurić, Stefan i Iva su se pomirili.

Nakon emisije njih dvoje su legli zajedno u krevet i nisu prestajali da se maze, te je očigledno je da je Stefanu, kao i Ivi falilo uzajamne pažnje.

Iva i Stefan su i jutarnje časove proveli zajedno ležeći na krevetu i razmenjujući nežnosti ne mareći za druge zadrugare, a ni kamere koje su ih konstantno snimale.

Inače, poslednjih dana Iva je bila vidno utučena zbog raskida, dok su na Karića mnogi zadrugari vršili pritisak. Grgurićeva se čak se i požalila kod pojedinih zadrugara, da joj je jako teško, ali i da pokušava da sakrije tugu.

O pomirenju Ive i Stefana na svom Instagram profilu oglasio se Karićev otac Osman koji misli da je napad i konstantan pritisak na njegovog sina i Ivu bio nameran od strane pojedinih i zavidnih zadrugara.

U videu pogledajte kako uživaju Stefan i Iva nakon pomirenja:

 

Kupite SCANDAL! OVO JE SPAVAĆA SOBA BOGDANE I VELJKA! Zašto mladenci NE IDU NA MEDENI MESEC! MC STOJAN JURI JK! OVO JE PORNIĆ kojim prete TOMOVIĆU! (VIDEO)


scandal!printscreen