Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković izgleda da ne mogu da pronađu zajednički jezik jer problem sa stanom koji su kupili dok su bili u bračnoj zajednici još nije rešen.

Naime, kad su se venčali Goca i Ivan nisu imali krov nad glavom, te su rešili da kupe nekretninu. Pronašli su stan u beogradskom naselju Mirijevo, za koji su podigli kredit, i uz dogovor sa Ivanovom majkom na njen stan stavili hipoteku. Međutim, kada su rešili da se razvedu, Marinković se iselio iz stana, pevačica je ostala sa njihovom ćerkom Lenom, a kasnije i sa suprugom Rašom. Ivan nam otkriva da je nekretninu prepisao bivšoj supruzi, ali da zbog novonastale situacije on ne može da proda majčin stan. Goca se iz nekretnine koju je pazarila sa Marinkovićem nedavno odselila, ali problem oko rata za kredit i hipoteke nije rešen.

– Sporni stan smo Goca i ja kupili posle venčanja, a vodi se na nju, prepisao sam ga na nju. U Mirijevu se nalazi, uzeli smo ga na kredit. Stan moje majke koji se nalazi u Dalmatinskoj smo morali da stavimo pod hipoteku jer je banka tražila da bismo mogli da kupimo taj koji smo želeli. Nakon što smo se Goca i ja rastali, stan u Mirijevu je ostao njoj i samim tim ona je plaćala rate, ja nemam veze sa tim. Međutim, te rate su porasle, tužena je banka i država je donela zakon da se skida 30 odsto od glavnice – kaže Ivan i otkriva da od Goce zahteva da skine hipoteku sa stana u Dalmatinskoj, koji on sada namerava da proda.

– Ja hoću da ona meni skine hipoteku sa mog stana jer planiram da ga prodam, a zbog toga sada ne mogu. Promene tu nema, a ja je nisam tužio jer nisam tužibaba, mislio sam da će to ovako moći da se reši, a ne preko suda da se ide. Moram i da vidim koliko još novca treba da se isplati, ne znam koliki je dug tačno. Nikakvih promena nema jer sa Gocom nemam nikakav kontakt, nismo se ni čuli ni videli, ne javlja mi se – kaže Ivan, a piše Happy.

Sa druge strane, Goca Tržan nije želela da odgovori na pitanja vezana za stan.

– Šta koga briga za stan, to je privatna stvar! – besno je odgovorila pevačica, kojoj bivši muž zadaje muke godinama.

PAROVI 8 POČINJU NJIHOVIM VENČANJEM: Bivši muž Goce Tržan rešio da se OŽENI, i to U RIJALITIJU!


scandal!Ivan Vučićević