Kristina Kockar i Slobodan Radanović nedavno su se razveli, nakon što ju je on prevario u rijaliti programu “Zadruga” sa Lunom Đogani. Kako beogradski mediji navode, Radanović će tražiti i da poništi crkveni brak.

“Ostalo nam je da se i crkveno razvedemo. To nije tako jednostavno kao u opštini, postoje razne peripetije, ne možemo samo da potpišemo papire. Jedno od nas mora da prizna krivicu i da kaže zašto se rastajemo. Spreman sam da priznam krivicu, jer ja i jesam pogrešio. Grešan sam, napravio sam preljubu i treba da snosim posledice”, izjavio je Sloba, a piše Informer.

S obzirom na to da je svoju suprugu prevario pred kamerama i da su njegovu prevaru sa Lunom Đogani videli milioni gledalaca širom regiona, Sloba dodaje i da ne bi bilo u redu da prizna da nije kriv za krah braka sa Kristinom Kockar.

Pa sigurno i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide u “Zadruzi” šta se dešavalo i ko je zabrljao. Reći ću: “Pope, gledao si moj greh, znaš da sam ja kriv”, dodao je Radanović.

Sve potrebne informacije i detalje kada je razvod braka u crvki u pitanju, Sloba će potražiti od sveštenika u crvki u kojoj se prošle godine oženio sa Kristinom i obećao joj se na večnu ljubav.

“Kada budem imao manje obaveza i uspeo da spojim bar dva-tri slobodna dana, otići ću u crkvu i raspitati se detaljno oko uslova i šta treba da uradimo kako bismo se Kija i ja crkveno razveli. Ono što za sada znam jeste da svako ima pravo na četiri crkvena braka, ali sada i ne razmišljam o tome. Ne mogu sebe da zamislim sa novom devojkom, kamoli da se ženim. Tek sam pre nekoliko dana ponovo postao momak. Trebaće mnogo vremena da prođe kako bih ponovo razmislio da neku odvedem pred oltar. Za sada imam druge prioritete, a to je da radim i gradim karijeru”, ispričao je Slobodan.

SLOBA I LUNA SE TAJNO SASTAJU U BEOGRADU? Đoganijeva je otkrila šta je prava istina, obratila se fanovima!


scandal!printscreen