Anabela Atijas javno je potvrdila da se pre dve nedelje sporazumno razvela od Andreja.

Kako je istakla, oni su se duže vreme lavovski borili da opstanu kao porodica, a na kraju odlučili su da stave tačku na brak. To se dogodilo malo nakon poslednjeg zajedničkog odmora.

Sreća ćerke Blankice na prvom im je mestu i ponosna je na njih kao njene roditelje, te na jaku prijateljsku vezu koju planiraju da održavaju.

“Pa da, evo ja ću… nadam se prvi i poslednji put da dam izjavu na ovu temu, jer zaista ne želim da se spekuliše bilo šta. Do razvoda je došlo posle višegodišnje borbe da opstanemo kao porodica. Oboje smo se lavovski borili pored svih mogućih izazova u poslednje vreme. Dali smo svoj maksimum i mogu da vam kažem da sam ponosna na nas, na Blankicine roditelje pre svega, koji smo dali svoj maksimum da održimo najbolji mogući odnos. Ostali smo u divnim odnisma”, rekla je za Premijeru Anabela, pa nastavila: “Dakle, Andrej ima pravo na svoj život, slobodan je i poželjan muškarac, ja mu ovim putem željm svu sreću, poželela sam mu je i lično. Nema nikakve senzacije, dešava se, na žalost, sve je teže održati brak. Ljudi se bore, nikome nije lako, porodice se, na žalost, da kažem… dovode se u pitanje sve više. Meni je žao, jer svaki brak, odnosno svaki kraj braka je po meni jedan veliki neupspeh ali Bože moj život, ide dalje”, izjavila je ona i objasnila da im je cilj da održe dobar odnos i budu najbolji roditelji ćerki Blankici koju su dobili u braku.

“Otprilike negde posle tog letovanja smo polako počeli da donosimo odnouku da probamo da živimo svako svoj život i, konačno, pre dve nedelje smo stavili tačku, potpise… Ja to nisam želela da javno iznosim, nema potrebe. Želim koliko god mogu da sačuvam privatnost, pod lupom sam 25 godina, a posebno u poslednje vreme… bilo mi je žao, želim da stanem na put dezinformaciji da je on neveran! Hvala mu što nikada nisam imala takve trzavice (u braku)”, kaže ona, a piše Espreso.rs.

Kao žena, kaže, veoma je povređena.

“Pa, ne mogu da kažem da nisam, u tom smislu… porodica, meni koja je na prvom mestu… od malena sam želela da je držim okupu da je držim na okupu. Ali bolje je imati dobar razvod nego loš brak”, iskrena je bila Anabela, koja se nada da će i posle ovog neuspeha ipak uspeti da nađe ljubav.”

ANDREJ ATIJAS KOMENTARISAO RAZVOD SA ANABELOM: Ona je moje VISOČANSTVO! Nije Luna kriva za RAZVOD


scandal!printscreen