Glumac Vuk Kostić je prošlog petka u ulici Vojislava Ilića u Beogradu oborio motociklistu, a nakon te nezgode izbegavao je da govori za medije.

Umesto toga, Kostić se pre dva dana oglasio na društvenim mrežama, gde je kratko opisao šta se desilo, posebno se osvrnuvši na način na koji su mediji izveštavali o tom slučaju, a podrška kolega i prijatelja nije izostala.

U moru onih koji su držali Kostićevu stranu izdvojio se komentar Nine Janković, koji je, zbog pretećeg tona novinarima, ostavio mnoge u čudu.

Naime, Nina, koja sa Vukom tumači jednu od glavnih uloga u seriji “Ubice mog oca”, poručila je kolegi da se ne brine za novinske naslove i da će u trećoj sezoni sve srediti.

“Niti je motor pao na zemlju, niti je motorista pao na zemlju. Motorista je sišao sa motora i dobro je, bogu hvala. Polomili smo vetrobran i motor je ostao naslonjen na auto. Neke novine stavljaju slike razmrskanih motora i krvavih trotoara, dobiću sliku i postavljam, i snimak postoji. Znam da bi neki voleli da smo svi izginuli, je*iga, nismo”, objavio je Vuk u postu na Instagramu, koji je prokomentarisala Nina Janković.

“Nemoj da se nerviraš, sredićemo ih u trećoj sezoni”, napisala je Jankovićeva, a njen komentar su mnogi protumačili kao poziv na linč novinara.

#nalbantjan #konstantintex

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Novinari su pozvali Ninu kako bi joj dali priliku mladoj glumici da objasni na koga je konkretno mislila kada je ostavila komentar spornog sadržaja.

“Svašta, ako delujem kao osoba koja bi linčovala novinare, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Treća sezona se odnosi na seriju, a ne na novinare! Ali stvarno nemam vremena da objašnjavam bilo šta”, kratko je poručila Nina za “Alo!”.

Na pitanje ko su “oni” koje će srediti u trećoj sezoni, glumica nije želela da odgovori, te nam je samo kratko poručila da gledamo seriju.

Podsetimo, Vuk je u petak uveče naleteo na mladića Luku V., koji je bio na svom motociklu, a do nezgode je došlo kada je glumac pokušavao da skrene iz Vojislava Ilića u ulicu Tome Maksimovića, ne propuštajući motocikl koji je dolazio iz suprotnog smera. Kako se sumnja, Kostić je prednjim delom džipa zakačio zadnji deo motocikla, nakon čega je Luka pao.

Sreća u nesreći je što Kostić nije vozio brzo i što je vozač mopeda imao kacigu.

PORODILA SE NINA JANKOVIĆ: Na svet je donela sina, a TRADICIONALNO srpsko ime koje mu je dala ima specifično značenje!


scandal!Instagram