Marina Gagić i Darko Lazić su se u toku prekjučerašnjeg dana ostvarili kao roditelji, a folker je odmah počeo da razmišlja o venčanju.

Darko je, podsetimo, radost zbog sina Alekseja prvo podelio na društvenim mrežama, a u prvom intervjuu posle srećnih vesti otkrio je da se neće zaustaviti na jednom detetu, kao što je slučaj bio u braku sa pevačicom Anom Sević, iz kog ima ćerkicu Lorenu.

– Nećemo stati na ovome, želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta! – izjavio je Darko euforično za Informer.

– Posete su zabranjene zbog neke infekcije, pa nisam video bebu, ali sam se čuo sa Marinom. Rekla mi je da je sve u redu, da su oboje dobro i, što je najbitnije, da sin liči na mene. Ne mogu da dočekam da ga vidim i uzmem u naručje. Dok oni ne izađu iz porodilišta, ja ću slaviti, a u sredu pravim veliku žurku, na kojoj ću ugostiti sve ljude koje volim – dodao je Lazić, pa zaključio otkrivanjem detalja predstojećeg venčanja:

– Jedva čekam da se oženim mojom Marinom! Bila je uz mene i u dobru i u zlu, kada sam bio na ivici života i smrti. Jedino sa njom vidim budućnost. Želim da napravim ogromnu svadbu sa 500 zvanica, ali još nismo odredili tačan datum. Sigurno će to biti do kraja godine. Hoću da na tom veselju budu svi oni koje Marina i ja volimo, zato ćemo imati dosta gostiju.

DARKO LAZIĆ HTEO DA SEDNE U KOLA I ODVEZE MARINU DA SE PORODI: Pevača uhvatila panika, otac ga je SMIRIVAO


scandal!instagram