Pevačica Luna Đogasni pojavila se na rođendanu jednog dnevnog lista sa dečkom Markom Miljkovićem i bratom Adamom Đoganijem. Ona je za ovaj događaj ponela minijaturnu haljinu narandžaste boje, koju su svi primetili.

– Htela sam malo da promenim, da bude neka drugačija boja. Hadno mi je, ali imam bundu, a imam i dečka – poručila je Luna, a onda se nadovezao njen dečko Marko Miljković:

– Na ovom minusu ljubav najbolje greje. Ako vam je hladno nađite ljubav – rekla je ona a piše Puls.

Na pitanje da li mu smeta kada se Luna obuče provokativno i privlači mupke poglede, Marko kaže:

– Ovo nije provokativno, ovo je taman – rekao je on, a onda je Luna dodala:

– On je navikao i na gore! Marko uopšte nije ljubomoran. On je tako jedan lagan čovek.

Luna je liniju dovela u red i potvrdila, , kako je SCANDAL! pisao, da je imala zdravstvenih problema.

– Smršala sam šest kila. Bila sam na ishrani koju mi je prepisala nutricionistkinja, imala sma zdravstvene probleme. Sada je sve super – otkrila je ona za “Blic”.

Podsećamo, Lunina majka Anabela nedavno je otkrila domačoj javnosti da njena ćerka ima zdravstvene probleme zbog kojih mora da promeni živtne navike.

– Tačno je da je Lunino zdravlje na klimavim nogama. Krvna slika joj je jako loša, nedavno je pala u krevet. To je sve posledica umora, stresa, nastupa. Imala je loše navike, legne rano ujutru, ustane usred dana i ne jede ništa do pet po podne. To joj je uništilo organizam. Pritom je imala problema sa cistom, ešerihijom… Toliko sam uplašena za nju. Odmah sam je odvela kod najboljeg nutricioniste, ona joj je propisala ishranu, individualni jelovnik za narednih mesec dana. Posle će ići na kontrolu jednom mesečno i duži period će morati striktno da pazi šta i koliko jede – rekla je Anabela.

LUNA ĐOGANI NIJE DOBILA POZIV ZA VELJKOVU SVADBU, A EVO KAKO TO KOMENTARIŠE!


scandal!printscreen