Kao što je SCANDAL! pisao pre dve nedelje, posle borbe s teškom bolešću, Sinan Sakić je sa suprugom i prijateljima otišao na luksuzan odmor.

Sinan uživa za sve pare na Tajlandu! Legendarni pevač odlučio je da posle borbe s teškom bolešću sebe i suprugu Sabinu časti egzotičnim putovanjem.

Folker je pred kraj prošle godine hitno primljen u tuzlansku bolnicu, gde je proveo skoro mesec dana. Ubrzo je operisan i stanje mu se naglo pogoršalo, zbog čega su svi strahovali od najgoreg. Iako prognoze nisu bile najbolje – pevač je iz svega izašao kao pobednik! U prilog tome svedoče i fotografije s odmora, koje je na društvenim mrežama podelila njegova žena. Na njima se vidi kako folker uživa, a oporavak u prirodi uz zdravu ishranu i plivanje mu izuzetno prija. I Sakićeva ćerka Đulkica kaže da se pevač oporavio na Puketu:

“Tata baš uživa. On se sunča, a mi se ovde smrzavamo. Posle svega što je proživeo, ovaj put mu je dobro došao. Tamo se preporodio”, kaže ona a piše “Kurir”.

Da zimsko bekstvo iz Srbije u toplije krajeve može biti i opasno po život, osetio je na svojoj koži Sinan, koji je prošle godine preživeo napad krokodila upravo na Tajlandu. Tada su taj region pogodile jake oluje, pa je veći deo bio poplavljen.

“Na samo nekoliko metara od mene stajao je najveći krokodil kojeg sam ikada video. Pravo čudovište. Uspeo sam da pobegnem. Rekli su mi da sam imao sreće”, rekao je Sinan tada.

 

Iako se spekulisalo da Sakićeva karijera završena zbog lošeg zdravstvenog stanja, on je pobedio bolest, pa nakon Tajlanda nastavlja s nastupima po zemlji i inostranstvu, a publiku planira da obraduje i novim pesmama.

SCANDAL! u novom broju donosi! Sinan Sakić otišao na oporavak na Tajland!


scandal!Ivan Vučićević