Starleta Ana Korać navodno je opet imala jednu estetsku korekciju, a doktora joj je preporučila najbolja drugarica Soraja Vučelić, piše TV Plus.

– Ana stalno nalazi neke mane na sebi, pa je ponovo korigovala nos i oči. Želja joj je da joj nos bude prćast kao kod “barbike”, i neće odustati, sve dok ne dođe do željenog efekta – kaže izvor blizak starleti za TV Plus.

– Nedavno je u Istanbulu uradila još jednu korekciju očiju, kako bi ih što više iskosila i dobila efekat, takozvani “mačje oči” – kaže izvor

Doktor Jazan je jedan od najuticajnijih plastičara u Turskoj, a Koraćeva je nedavno postala zaštitno lice njegove klinike, pa zato poslednji zahvat nije ni platila, piše TV Plus.

https://www.instagram.com/p/B3Mha4jgTde/?utm_source=ig_embed

– Želim da se zahvalim najboljem doktoru na svetu, što je baš mene izabrao da budem zaštitno lice najbolje i najprestižnije klinike u Turskoj i širom sveta. Hvala na ukazanom poverenju – napisala je Ana Korać na svom Instagramu.

Kupite TV PLUS tabloid za samo 30 dinara! Darko Lazić OTERAO VERENICU I SINA IZ KUĆE, HOĆE DNK! Marija ucenila Miljanu: ILI BEBA ILI JA, NEĆU DRUGO UNUČE! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević