Pevačica Goca Božinovska želela je da se zbog papira uda za Srbina iz Švajcarske, ali se u poslednjem trenutku predomislio pred oltarom!

Pevačica se pre 13 gdoina godina dogovorila da sklopi “brak iz koristi” s Ratkom Dimovskim, poznatijim kao Zmaj od Banata.

Gocin nesuđeni suprug ispričao je njihove planove koji su pali u vodu.

“Trebalo je da joj sredim papire za Švajcarsku i da se ona uda za mene. Tamo živim 40 godina. Imam svoj hotel, držao sam piceriju… Pošto je Goca pevačica, zajednički prijatelj me je zamolio da joj sredim nešto. Ja sam razveden i mogao sam da završim da za šest nedelja dobije papire i stalan boravak u toj državi. Mogla je da bude stanovnik Švajcarske, da dolazi i da peva po tim klubovima”, otkriva Dimovski za “Kurir”.

Mađutim, Ratko je na kraju odustao od svadbi i nije se pojavio na ceremoniji.

“Razveo sam se 2001, a Gocom je trebalo da se oženim 2004. Ali predomislio sam se i nisam otišao na venčanje”, kaže ovaj Srbin koji živi u Švajcarskoj.

Ipak, Goca Božinovska tvrdi da je Ratko prevaren.

“Bože me sačuvaj, šta sve neću čuti! Tog čoveka su sigurno hteli da prevare! Ko zna ko mu je servirao tu priču da treba da se oženi mnome zbog papira. Nisam imala nameru da se ponovo udajem”, rekla je na ovo Božinovska.