Miki Đuričić je i ranije pokazivao da je nasilnik i da nema problem da nasrne čak i na žene, ali sinoć je pomerio sve granice.

On je sinoć, nakon rasprave sa Suzanom Perović, osobi za koju tvrdi da voli, lupio šamarčinu, ali tu nije bilo kraj. Tako nervozan, on je izašao iz rehabalitacije i potom se obrušio na Nadeždu Biljić. Pčelar je pevačicu prvo nekoliko puta pljunuo u lice, zbog čega mu je ona lupila šamar. On ju je potom pretukao štakom.

Nadežda se nakon toga jedva dovukla u dnevnu sobu, gde se požalila ukućanima i ispričala im šta se dogodilo. Osim modrica koje je imala svuda po telu, Nadežda Biljić i dalje je bila pod adrenalinom, i u stanju totalnog šoka. Iako ni ona kako kaže nije razumela Mikijev razlog za ono što joj je uradio, ono što je on pominjao su neke njene navodne “laži” o Suzani i njemu.

Ekipa Espresa zatim je stupila u kontakt sa Nadeždinom majkom, Slavicom Biljić, koja je ekskluzivno za naš portal ispričala šta Mikiju sledi zbog fizičkog napada na njenu ćerku.

“Ja sam u šoku! Ja sam bila u operacionoj sali noćas, između pola tri, i pola četri, i pogasila sam bila sve, i onda kad sam izašla i kad sam videla šta se desilo, zaledila sam se. Moj muž se iz čista mira probudio u pola četiri, nije mogao da spava. Eto, kao da smo osetili da se nešto užasno dogodilo. Ja ne mogu da verujem. I dalje ne mogu sebi da dođem. Pa to je nasilje nad ženama. Ne znam odakle mu ideja da se stvari rešavaju udarcima. Pa on onoliki, da tako bije dve žene. Pa to je sramota. A imala sam osećaj da Nadežda treba da ga se čuva sad kad se vratio. Ne znam da opišem ni kako ni zašto, jednostavno kao da sam znala da će se nešto ovako desiti”, izgovorila je u jednom dahu, Nadeždina mama, Slavica kojoj je od šoka i dalje podrhtavao glas, a onda objasnila kako joj nije jasno ni koji je Miki uopšte razlog imao za tako nešto.

“Prvo, razlog za to ne može uopšte da postoji, a i ako biste ga tražili, nema ga. Nadežda za njega nikad nije imala ružnu reč. Koliko sam ja shvatila njega je isprovocirao taj snimak, gde pričaju ona i Zorica, što je on mogao da vidi kad je bio napolju, a gde je Nadežda rekla u jednom trenutku da je možda i bolje što je Miki izašao iz Zadruge da ne bi nekoga udario. Bio je pod pritiskom, i tenzijom, i već je bio tanak sa živcima i Nada je samo to konstatovala, još je time zapravo pokušala i da ga opravda. Ni jednog trenutka nije mislila nešto loše, niti ona ima nešto protiv Mikija. Stvarno ne razumem mu se desilo. I moj muž i ja smo van sebe, i upravo pripremamo tužbu. To ćemo da uradimo odmah. i pre nego što se nada vrati. Mi smo advokata pripremili još pre nego što je ona ušla drugi put u Zadrugu, upravu u slučaju da dođe do nekog nasilja. Ja ne znam da li će po službenoj dužnosti biti pokrenuta krivična prijava protiv njega, ali mi ćemo svakako tužiti, jer znam da je to sasvim sigurno i ono što Nada očekuje od nas da uradimo”, kategorična je Slavica Biljić, koja onda kaže i kako bi i pored toga volela da njihova ćerka izdrži do kraja rijalitija.

“Ja bih volela da ona bude jaka sada, da izdrži i da ostane do kraja. Neka misli na sebe i svoje planove. Tu ima punu moju podršku. To što je Miki uradio, to je njegova sramota, Nadežda niti ga je provocirala, niti mu je bilo kada bio šta loše smislila. Neka izdrži još malo je kraj. Ja znam da će Pink to rešiti kao i uvek, jer su oni uvek maksimalno korektni u takvim situacijama, i uopšte ne sumnjam u to. Jednostavno razmišljam razumno. Možda bi neko išao da lupa tamo na vrata, i da pravi dodatne scene, ali tako se samo pogoršavaju stvari. Bilo je to što je bilo, i tu ne može sada ništa da se uradi, i sada bi to bio samo dodatni haos, a mi smo razumni, emancipovani ljudi, i to zaista nije naš nivo”, iskrena je Slavica.

Nadežda je KUKALA i savijala se od BOLOVA, a onda je pokazala povrede! (VIDEO)


scandal!printscreen