Samo četiri dana nakon što su premijerno izveli svoj novi hit pred prepunim Centrom Sava, momci iz Lapsus banda i Đani spremni su da predstave publici i spot za Grešnu vilu.

Pesma koja je zadobila nezapamćenu pažnju još u vreme kada je njen demo snimak isplivao u javnost dobila je svoj video klip, a kadrovi su nastali prilikom prvog izvođenja numere na koncertu folk zvezde.

“Želja nam je bila da prenesemo energiju i emociju koju smo osetili od publike u dvorani koja nas je nagradila ovacijama i pevala uglas sa nama pesmu, iako nikada nisu imali prilike da čuju finalnu verziju”, rekli su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu, a oduševljenje nije skrivao i popularni folker.

“Znam da su momci najveća muzička internet senzacija u regionu i da je njihov poslednji spot oborio rekorde po gledanosti i da ih i dalje obara a naša želja je da pesma “Grešna vila” nadmaši uspeh “Budale”. Uložili smo mnogo ljubavi i energije u sve ovo i nadamo se da će i publika to osetiti i nagraditi”, rekao je Đani.


ivan vukovićIvan Vučićević, promo