Viki Miljković nedavno je proslavila Svetog Nikolu u novom, luksuznom stanu u Beogradu na vodi, gde se nedavno preselila s porodicom. Sve je bilo glamurozno, puno gostiju uveličalo je njeno slavlje, a pevačica je dom okitila u prazničnom duhu.

To je bila jedna strana obeležavanja krsne slave. Međutim, ona druga nije baš tako lepa. Prema rečima izvora “Kurira”, dan nakon proslave Miljkovićeva se zakačila ni manje ni više nego sa koleginicom i prvom komšinicom Danijelom Vranić.

Njoj je zasmetalo što je Viki do kasno pravila buku u stanu, pa ju je sutradan napala zbog toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on

– Danijela je zvala Miljkovićku telefonom i rekla da bi volela da se tako nešto više ne ponovi, da zbog buke nije mogla do kasno da zaspi, da to nije lepo, te joj je zapretila da će sledeći put pozvati policiju. Viki je prvo pokušala na lep način da joj objasni da ima goste i da su se trudili da ne budu preglasni, ali kad je čula da Danijela pominje policiju, pobesnela je – kaže ovaj izvor i dodaje da je Miljkovićeva tada osula paljbu po koleginici.

– I ona je počela da viče na nju. Rekla je: “Sram te bilo, mogu ja da zovem policiju za svaku sitnicu, ali nisam takav čovek”. Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Danijela prekinula vezu i više se nije javljala – dodaje izvor pomenutog lista.

Obe pevačice nisu bile dostupne za komentar.

IMAO JE TRI UDESA ZA GODINU DANA, HTEO JE DA ODUSTANE OD “ZVEZDA GRANDA”, A ONDA JE VIKI MILJKOVIĆ NAZVALA NJEGOVE RODITELJE!


scandal!Ivan Vučićević