Romana Panić i njen dečko Filip M. sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji. Za to krivično delo pevačica je osuđena na godinu dana robije, a prvi put posle skandala na njenom profilu osvanula je objava koja je ubrzo i nestala.

NAPISALA PA SE POKAJALA!

Naime, Romana je, u sitne sate po našem vremenu, na svom Instagram profilu šerovala objavu jedne ženske osobe za koju se, zbog načina na koji je brani, pretpostavlja da je veoma bliska pevačici.

„Gledajte svoja posla, a ne samo da prodate novine i pišete laži o osobi koju ne poznajete. Sram da vas bude. Nemate ni stida ni srama.. Režiranje vam je jača strana. FUJ”, napisala je ženska osoba

Ova objava ubrzo je obrisana sa Romaninog profila. Inače, mnogima nije jasno kako je lično ona mogla da se odglasi jer se prema poslednjim informacijama pevačica nalazi u pritvoru. Međutim, prema pisanju Kurira, velika je verovatnoća da Romana ponekad ima pristup telefonu.

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalATA IMAGES