Kako za SCANDAL! otkriva jedan estradni menadžer, u poslednje vreme sve se više oseća tenzija između naše dve popularne pevačice! Naime, Rada Manojlović i Adreana Čekić imaju hit duete sa Emirom Đulovićem koji su bukvalno zapalili publiku prošle godine, međutim, sada je došlo do prećutnog rivalstva koja je od te dve numere bolja. Kako još tvrdi naš sagovornik, inače estradni menadžer, za sve je kriva publika! Jedni na sav glas hvale Radinu Svadbu i kažu da je to pesma kojoj nema premca, dok drugi tvrde da su Andreanine Cipele koje je takođe snimila sa Emirom hit za sva vremena, pa otud i netrpeljivost među njima dvema.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

POKLEKAO! Miljana uspela da odvuče Zolu u krevet, ali nije očekivala OVO! (VIDEO)

– Kada se sretnu, Rada i Andreana se pozdrave, ali sve je to nekako samo kurtoazno. Nema one ljubaznosti i srčanosti koja je svojstvena pevačima koji su u dobrim odnosima – započinje naš izvor i dodaje:

– Andreana je prva snimila duet s Emirom, a posle nekoliko meseci Rada i ubrzo pošto je Manojlovićeva objavila taj spot, stvorila se tenzija od strane publike. Na Jutjubu su osvanuli komentari da je bolja Radina pesma, pa su se onda javili Andreanini fanovi spremni da je brane do krvi ako treba jer su, ruku na srce, Cipele neizbežna numera na svim žurkama… Ma haos! Pa su onda nagađali koja će se pesma više pevati na veseljima, a koja po klubovima… I koliko god to delovalo naivno, svi ti komentari publike su zapravo sud koja će više posla imati. Menadžeri se i time vode kada pevačima zakazuju tezge. Međutim, kad su njih dve u pitanju, baš je došlo do dileme jer su oba hita bombe, a one sjajne pevačice i profesionalci… Drugim rečima, ne znaju ni menadžeri, ni vlasnici klubova koju će pre da angažuju, a i one su za to saznale, pa se javila tenzija… Međutim, niti se prepucavaju, niti se javno svađaju, samo svaka gleda da radi što bolje. Na kraju krajeva, količina posla je najbolji pokazatelj koja je traženija i zastupljenija, pa neka se bore, a i zdrava konkurencija je najbolja za dalji uspeh – zaključio je izvor za SCANDAL!


ScandalYoutube Printscreen