Pevačica Rada Manojlović je nedavno deportovana iz Švajcarske u Srbiju. Ona je sada otkrila kroz šta je sve prošla na granici.

– Meni su svi policajci rekli da sam sa ovim papirom mogla da uđem u državu. Oni su zakasnili za ono što je njima plaćeno, a na kraju sam ja ispala kriva. Naši policajci, kojima sam sve ispričala kad sam se vratila, su bili šokirani što se to dogodilo i rekli su mi da sam za tako sitan prekršaj mogla da prođem samo sa opomenom u najgorem slučaju – počela je priču Rada u “Ekskluzivu”.

Gde ti to nemaš pravo da pozoveš advokata? Pogotovo kog ja imam i koji ima punomoćje – dodala je Manojlovićeva, a zatim priznala da je švajcarski službenik bio izuzetno neprijatan prema njoj.

– On je na mene vikao. Imam i svedoka. Ja sam mu rekla da moram da pozovem svog advokata, na šta mi je on rekao: “Ne možeš da zoveš advokata!”. Gde to postoji? Pa, ako ubiješ čoveka, pročitaju ti prava da možeš da se braniš ćutanjem, odnosno da ne moraš ništa da pričaš i potpisuješ dok ti ne dođe advokat.

– U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on sme to da radi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čoveka tuži za napad na službeno lice – zaključila je ona.

Novi detalji deportacije: Još jedan pevač je bio sa Radom Manojlović, a evo kako je on prošao bez vize!


scandal!Ivan Vučićević