Sve vreme dok je trajalo vanredno stanje Rada Manojlović provela je u svom rodnom selu Četerežu gde je izgradila prelepu kuću! Tamo je boravila sa Harisom, ocem i sestrom, a tu je svakako bila i njena maćeha, kao i njena porodica.

RADA GRDI: “DOK TI USTANEŠ, ON SVE SAM POZAVRŠAVA!”

I tom prilikom Rada je primetila da maćeha nije brižna prema njenom ocu, pa joj je očitala lekciju.
– Radin tata je baš vredan čovek, mnogo radi po dvorištu i u bašti. I normalno, čovek se umori, pa i ogladni – započinje naš izvor i dodaje:

https://www.instagram.com/p/Bmy24jkgkvB/

– Njegova žena, međutim, samo gleda neke turske serije i to i ne primeti. Ujutru duže spava, a on porani, nema ko ni kafu da mu skuva. Mogla bi i ona da mu pomaže oko bašte, a to ne radi. Sve to primetila je Rada, pa joj je skrenula pažnju. Rekla joj je: Ajde, malo se trgni! Vodi više računa o tati, moraš da mu pomažeš. On je čovek u godinama, ne može sve sam. Ti si mlada, vitalna, možeš u svemu da mu pomažeš! Pazi mi na tatu, samo na tebe mogu da računam da mu nikad ništa neće faliti – prepričava naš izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Markov otac BRUTALNO IZVREĐAO Anabelu, a Luna je ISPUŠTENO dete!!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! OTKRIVA! Šta je Cecu NATERALO da PROMENI život iz korena!

– Maćeha je saslušala Radu i složila se sa njom. Čak joj je obećala da će se truditi više i da se ništa ne sekira. Pa ipak je ta Rada njima omogućila tamo luksuznu kuću. Sve imaju sređeno i novo. Red je da to neko održava. Čak je i sama Rada rekla da uživa u kući na selu i da se ispostavilo da je bolje imati kuću van grada, a ne stan kao Milica Pavlović budući da su svi tokom epidemije bežali na selo – završava izvor.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL