David Dragojević i Aleksandra Subotić skovali su tajni plan da preko Ane Korać dođu do pobede u “Zadruzi” i osvoje 50.000 evra.

Oni su se navodno dogovorili da David smuva Anu i napravi od verenice žrtvu kako bi narod glasao za nju. Međutim, Dragojević se zaljubio u Koraćevu i zaboravio na dogovor sa Aleksandrom.

– David i Aleksandra su pre ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je potresao ceo Balkan – Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Prvo su planirali da Dragojević flertuje sa blogerkom, a onda su čuli da će i Ana Korać ući u “Zadrugu”. Tada su rešili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe – otkrio je izvor blizak bivšem paru.

Nakon što je Luna ohladila Davida, on se, prema planu B, bacio u akciju sa Anom. Međutim, kada je shvatio da se zapravo zaljubio u nju, odlučio je da se reši Subotićke. Dragojević je tada počeo da ubeđuje Aleksandru da pobegne iz rijaltiija, iako je kazna za to 50.000 evra.

DAVID I ANA NAPUSTILI “ZADRUGU”, A EVO GDE SU UHVAĆENI I KAKO SU SE PONAŠALI!


scandal!instagram