Edis Fetić je pre par dana napustio rijaliti Zadruga jer je morao da se vrati u rodni Pazar zbog sudskog poziva. Njega je navodno tužila supruga Zilha zbog troškova izdržavanje njihovo troje dece.

Leon pretio pištoljem! Svi prisutni ZGRANUTI! (VIDEO)

“Vreme je da tom ZRENJANINSKOM ĐILKOŠU stanemo na put!” Miljković nikad žešće opleo po Slobi!

Zapaljena glava i urnisano telo Andrija Atijasa! Gagi šokirao detaljima!

Edis i Zilha prevarili sve?

Ona je navodno tražila privremenu meru, a to je 40 procenata od Edovog honorara koji dobija u Zadruzi.

Iako se u javnosti pojavila informacija da se Edo i Zilha nisu sreli, jer je ona bila na Zlatiboru, pojavila se nova teorija.

Kako gradske priče u Pazaru navode, Edo i Zilha se jesu sreli i kako sugrađani tvrde, nastavili su i razradili dalji plan, a to je fina zarada u rijalitiju u kojoj je kolateralna šteta Dragana Mitat.

Po Pazaru kruže priče da su Edo i Zilha dogovorili da ona ne ulazi u Zadrugu, niti da se pojavljuje u emisijama, dok će on “ljubavnu priču” sa Draganom Mitar gurati do kraja kako bi uspeo da dođe do samog finala.

https://www.instagram.com/p/B8e0dlQp-M8/

Sve ovo je i dalje na nivou čaršijske priče, ali činjenica je da Zilha ne daje izjave za medije niti se pojavljuje u javnosti, a da Edis uprkos brojnim svađama sa Draganom ostaje sa njom, čak joj je “lako” oprostio i otvorenu prevaru sa Vladimirom Tomovićem koja se odigravala pred njegove oči.

Da li je ovo istina ili je sve na novou teorije ostaje da saznamo do kraja najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Zadruga 3.


Scandalinstagram prinscreen