Sanja Marinković je, gostujući u emisiji “Amidži šou”, dala prilično zbunjujuću izjavu nakon koje je nastao tajac u studiju.

– Kao i mnogi koji rezimiraju ovu 2019. godinu, i ja pravim spisak na kom se nalaze želje koje su vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i ljubav – počela je svoje izlaganje voditeljka.

Moram da kažem da sam ja neko ko u narednoj godini želi da bude najvoljenija žena, i to od jutra do večeri, a sad, da li će to biti u braku ili ne, moraću da razmislim.

Ja sam neko ko veruje da na svetu više postoji velikih ljubavi nego uspešnih brakova, kao i da nije garancija da će svaka velika ljubav da se završi brakom za ceo život. Volim da se našalim i kažem da kad se dvoje ljudi venčava da to nije kao kad kupuješ veš-mašinu da dobiješ i garantni list koji ti kaže koliko će to nešto da traje – dodala je Sanja, pa zaključila:

U startu, kada sam se venčavala, to nije bila moja mera sreće jer smo se mi venčali kada je sin Strahinja već imao četiri godine, tako da ni tada nisam tražila garancije koliko će to da traje, kao što ni sada neću da tražim.

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


scandal!printscreen