Iako se  u poslednje vreme često pojavljuje u javnosti sa nekadašnjim emotivnim partnerom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem, Vesna Zmijanac ističe da nisu obnovili vezu.

Baš da se zaljubim u mojim godinama, to više nije moguće, ali družim se i lepo mi je. Imam nekoliko prijatelja, okružena sam ljudima koji su mi dragi i odani i to mi je u ovim godinama najbitnije – navodi pevačica i dodaje:

Nije mi potreban partner. Svakako ne neko ko će da provodi 24 sata sa mnom. Ako to nije bilo od moje dvadesete, sad u ovim godinama skoro da nije ni moguće. Jer oni koji su moja generacija ili su nečiji ili su umrli.

Vesna objašnjava da svu ljubav koja joj je potrebna dobija od unuke Ree, sa kojom najčešće provodi vreme uz kuvanje i šminkanje.

Kad sam sa njom, uglavnom joj kuvam ono što najviše voli ili se šminkamo. Neki dan je napravila od babe klovna – uzela je jarko crven karmin i ispisala me skroz. Spektakularno je tražila majku da vidi kako je ona mene našminkala i onda smo morale da napravimo i snimak -kaže ponosna baka i dodaje da sa unukom uvek proživljava zanimljive situacije.

– Sakrila sam sve čokolade i slatkiše u kući od nje. Međutim, ima jedna stoličica sa stepenicama za pranje prozora, ona je to provalila, popela se i našla gde sam sakrila slatkiše. Vidim, nešto se umirila, nešto čudno se događa, pošto se Rea ne gasi ni sekundu. Kad pogledam, ona je pronašla sve čokolade, uredno ih složila ispred sebe i sve strpala u usta. Ja joj onda kažem: “Majka sad kad dođe, gotove smo obe”, a ona ne da čokolade da sklonim. Na kraju sam ih ipak sakrila da ne vidi Nikolija – šaljivo kaže Vesna.

Pevačica kaže da bi rado imala još koje unuče od ćerke Nikolije i zeta Relje.

Ne mogu da je ispratim ni pod razno. Mogu da sednem, a ona da mi skače po glavi. Ali najsrećnija sam kad sam sa njom. Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi – objašnjava Vesna.

Iako se u medijima često spekuliše da poznata pevačica nije u dobrim odnosima sa zetom, reperom Reljom Popovićem, ona to demantuje.

Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli – kaže Zmijanac.

 


scandalivan vuković