Nadežda Biljić poznata je kao neko ko nema zadršku da kaže ono što misli, i to bez cenzure.

Ovoga puta pevačici je dozlogrdilo da sluša i čita komentare na račun rijalitija, pa je rešila da se javno preko svog Fejsbuk naloga obrati svim onima koji su protiv rijaliti programa, svaljujući na njih interesovanja svoje dece:

“Sad čitam komentare ovih što očigledno nemaju preča posla, pa pljuju i što je sad sunce, a ne mesec, sram bilo šta predstavlja Pink i rijaliti, uče nam decu pogrešno, ma pazi, majke ti”, počela je Nadežda izazvana komentarima, pa nastavila:

“Što detetu daješ da ti to gleda? Pa Jala i Buba vam smetaju šta pevaju, truju decu, deca to treba da slušaju. Pa što ih ne kontrolišete šta rade? Nego vam je, drage mame i tate, bitnije da što više zaradite da biste plaćali letovanja, zimovanja, a decu vam čuvaju dadilje? Mene čuvale babe i tetke dok nisam počela da radim da se mojima bar malo skinem sa grbače. Nisam znala šta je teleofn i kafana, a danas da dete prestane da kmeči uvalite mu novi Ajfon i to je to. Deca u prvom osnovne imaju najnovije i najskuplje stvari i telefone i onda vi takvi postavljate pitanje u šta nam deca rastu i mi smo vam krivi? Ma, more, marš! Decu za ruku, pa u prirodu, pa na sladoled, pa da se igraju žmurke sa ostalom decom. Znalo se kad sam ja bila mala. Kući se ide kad počnu lampioni da se pale i nisu morali da me jure gde sam. Znalo se dokle sme da se ide “da bismo im bili na oku”. Ajde bre više, budite roditelji koji vaspitavaju svoju decu, a ne bankomati koji kupuju njihovu ljubav. Puštajte im pametne stvari, ali im pričajte o stvarima koje nisu dobre za njih. Možda vas i poslušaju ako već nije kasno za to. Možda su već nešto “pametno” pročitali sa vaših skupih telefona i tableta, jer jel’te, mora da se radi da deca imaju… Povraća mi se”, zaključila je Nadežda vidno izrevoltirana.

Toma i Nadežda proveli BURNU noć u Svilanjcu! Ona PRESPAVALA kod njega i upoznala mu MAJKU!


scandal!printscreen