Iako je oduvek, kao i većina rokera, slovio za miljenika žena, Đorđe David se nikada nije hvalio svojim osvajačkim poduhvatima, niti govorio ružno o pripadnicama nežnijeg pola.

Štaviše, roker ponosno nosi titulu jednog od najvećih džentlmena na javnoj sceni, ali ne poriče da mu laska pažnja koju dobija od žena.

Ipak, Đorđe se pre nekoliko godina skrasio pored Beograđanke Ane Mirčetić, koja mu je 2014. godine podarila ćerkicu Stašu.

Podsetimo, nedavno su komšije za jedan dnevni list otkrile da Davidova supruga živi sa ćerkom u jednom stanu, dok ih roker samo posećuje, a uveče se vraća kod majke na Novi Beograd.

To se nije promenilo čak ni nakon majčine smrti, a Đorđe je u jednom intervjuu samo kratko potvrdio ono o čemu se pisalo.

– Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – izjavio je tada David.

 

Kupite SCANDAL! Ova CRNA PEVAČICA RASTURA BRAK SAŠE POPOVIĆA! Dalila MORA DA OSTAVI DEJANA! Dara zaratila sa Stojom! MARINKA STIGLE KLETVE NADE TOPČAGIĆ! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, instagram