Aleksandar Srećković Kubura i Miloš Đurović pobrali su brojne simpatije već u prvoj epizodi serije “Crveni mesec” u kojoj igraju oca i sina.

Međutim, ono što je do sada bilo malo poznato javnosti jeste da su ova dva glumca bila u emotivnoj vezi sa istom devojkom, producentkinjom Petrom Radivojević, koja je u glumačkim krugovima i te kako poznata.

Petra Radivojević je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Ona i Miloš su isto godište, dok je od Kubure mlađa punih 18 godina.

Završila je Akademiju umetnosti, a još tokom studija radila je kao organizator na mnogim projektima. Kreće se u umetničkim krugovima, dobra je prijateljica sa mnogim glumcima, a posebno je bliska sa Ivanom Dudić.

View this post on Instagram

Porodična.

A post shared by Miloš Đurović (@losmi_djurovic) on

Prema pisanju domaćih medija, Petra je prošle godine bila u tajnoj vezi sa Milošem Đurovićem. Kako se navodilo, ona je tada njihove zajedničke fotografije objavila na svom Fejsbuk profilu, a potom ih obrisala.

Međutim, jedna zajednička fotografija, na kojoj su Petra i Miloš u društvu glumaca Ivane Dudić, Jelene Gavrilović i Stefana Radonjića, i dalje postoji na Đurovićevom Instagram profilu.

Četiri godine pre veze sa Milošem, 2014. godine, Petra je imala aferu sa Kuburom koja je podigla veliku prašinu u javnosti, budući da je Srećković sa njom prevario svoju suprugu Mariju.

View this post on Instagram

?

A post shared by Petra Radivojević (@radivojevicpetra) on

Petra i Kubura upoznali su se dok su radili na jednom studentskom filmu, u kom je on igrao, a ona bila organizator.

“Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube…”, ispričala je tada Petrina drugarica.

“Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši”, rekla je tada Petra, koja je u tom trenutku bila na završnoj godini Akademije umetnosti.

 

Kupite SCANDAL! Miljana očajna HOĆE DA SE UBIJE: ZBOG ZOLINOG LOŠEG GENA DETE DEFEKTNO! BOJANIĆU SE VRAĆA RAK! Mrki DONOSE DOKAZE DA GA BEKUTA VARA! (VIDEO)


scandal!printscreen