Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Po svemu sudeći počivaće pored slavnog glumca Nebojše Glogovca.

Iz uprave Novog groblja za “Blic” kažu da su oni dali predlog da Šaban Šaulić, koji je 17. februara tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, bude sahranjen pored Nebojše Glogovca, ali da porodica još uvek nije došla da odabere mesto.

Ekipa “Blica” posetila je grobno mesto Nebojše Glogovca, pored kog je otvoreno novo grobno mesto, za koje se veruje da je namenjeno Šabanu Šauliću, a prema informacijama koje smo dobili na licu mesta postoji mogućnost da će pevač biti sahranjen u ponedeljak.

– Porodica želi da sahrana bude u petak, jer ne znaju koliko će moći da izdrže celu ovu agoniju. Ne zna se da li je teže porodici koja je ostala u Beogradu ili Saneli i Mihajlu koji su otišli u Nemačku – rekao je za “Blic” blizak prijatelj porodice Šaulić.

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

ŠABAN ŠAULIĆ DOBIJA SPOMENIK U CENTRU ŠAPCA?! Nakon sahrane ovaj pevač će podneti zahtev za to!


scandal!printscreen