U toku emisije “Trenutak istine sa Zolom”, Marko Janjušević Janjuš je osetio potrebu da ispriča svoju ljubavnu priču, za koju je rekao da je poprilično slična kao Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Međutim, u toku izlaganja, došlo je do opasnog obračuna između Marije Kulić i njega, dok je Miljana ovaj put stala na stranu majke.

– Ti znaš Marija da ja tvom detetu ne mislim loše! Sve vas razumem u ovoj situaciji. Ja kada sam bio mlađi, bio sam katastrofa. Isto sam upoznao moju ženu kroz jednu jako neozbiljnu vezu, moja žena se zaljubila u mene jako. Gledajući svoj prethodni život, nisam znao da mogu da se zaljubim. U tom periodu sam bio katastrofa sa svih strana, nisu me gotivili ni majka, ni otac od moje žene. Tako je bilo… U narednom periodu moja žena ostaje slučajno u drugom stanju, u tom periodu saznajemo da njen otac boluje od teške bolesti. Bilo je baš teško stanje, otac je preminuo… U tom stanju šoka sam je razumeo. Žena tada nije znala šta da radi. Ista ovakva situacija je bilo kao sa Miljanom. Plakala je po ceo dan. Nismo znali gde ćemo da živimo i kako ćemo da živimo. Ja sam rekao da hoću dete! Niko nije verovao kakav sam ja otac. Od trenutka… – govorio je Janjuš, pa ga je prekinula Marija, a onda je nastao haos.

– Da, ali ona te volela, bila je zaljubljena jako u tebe. Videli smo kakav si otac kada si pobegao! Zabolela te istina! Ja sam gledala Zadrugu 1. Zbog jedne starlete pobegao si iz rijalitija, ostao bez dinara! – pričala je Marija.

– P*pušiš mi k*rac, smrduljo! J*bem ti majku bolesnu! J*bem te u usta smrdljiva! – pričao je Janjuš Mariji.

– Istina je, zaljubio se u k*rvu Anu Korać i ostao je bez novca zbog nje! Ona je sada napolju i može da me tuži! Pobegao je zbog k*rve Ane – dodala je Miljana.

Evo kako je to izgledalo:

 

 

RETKO SE POJAVLJUJU ZAJEDNO U JAVNOSTI: OVO JE SUPRUGA MARKA JANJUŠEVIĆA JANJUŠA!


scandal!printscreen