SCANDAL! u novom broju ekskluzivno donosi sve o nekretninama, kućama, vilama, stanovima, te vikendicama koje poseduje Nada Topčagić! Prema rečima njenih prijateljica, pevačica načisto poludi kada je za to prozivaju jer je sve stekla trudom i radom!

“Redovno nam kaže Šta koga briga šta ja imam? Šta ko ima da rovari po mojim džepovima? Ni ja u tuđe ne zavirujem! Ali zaista, Nada se uvek trudila da što više stekne, da se obezbedi u poznim godinama, da je starost ne pita gde joj je bila mladost. Samo, sve češće se i ona pita šta će joj toliki stanovi i kuće. Treba to održavati, plaćati poreze, obilaziti… Vredna je Nada da nema dalje. Nema tog posla koji ona ne ume da radi”, kaže Nadina prijateljica za SCANDAL! i dodaje:

“Za razliku od većine kolega, Nada je sa novcem i nekretninama uvek umela. Svojim rukama, uz pomoć supruga Zlatka, pevačica je kapital sačuvala i pametno ulagala. Nikad novac nije trošila na skupa putovanja, na skupe krpice, kozmetičke tretmane, iako je sebi mogla da priušti šta joj je palo na pamet. Ni u mladosti se nije razbacivala, uvek je bila štedljiva. Marljivo je slagala paru na paru dok se u Beogradu nije skućila. Na početku karijere, kupila je svoj prvi, mali stan u centru Beograda. Posle tog stana, Nada je u centru Beograda kupila drugi od stotinak kvadrata. Kada se ukazala prilika da povoljno dođe do potkrovlja u istoj zgradi, munjevito je reagovala. Kupila je potkrovlje, renovirala ga i tako dobila još jedan stan za sina Mikicu”, objasnila je Nadina prijateljica.

Kakve su Nadine nekretnine i vikendice, kako je sredila kuću na moru, a kako vilu na Vračaru, ali i kakve su njene vile po centru Beograda, na planini, te na periferiji, čitajte samo u najčitanijem i najtiražnijem tabloidu SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!


Vesna TasićIvan Vučićević