Jovana Tomić Matora se nedavno uselila u impresivni grad nadomak Beograda i tako ponovo započela svoj život pred milionskim auditorijumom koji prati najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu. Ona je svoju devojku Sanju Stanković, sa kojom je započela vezu u prvoj sezoni ovog šou programa, ostavila napolju i to joj je veoma teško palo.

Iako je Sanja, kako je sama priznala, pred Matorin ulazak u Zadrugu plakala u apartmanu, sada je veoma besna. Naime, ona je za naš portal ispričala kako se oseća sada kada je prošlo neko vreme od Matorinog ulaska i šta joj smeta:

– Gledam je sve vreme. Treba da bude oštrija. Nervira me njen odnos sa Eleonorom, ako se ne povuče i desi se da ja uđem u Zadrugu, napraviću skandal! Ja nemam ništa protiv Eleonore, ona je okej devojka, lepa, zgodna, slobodna, može da radi šta hoće. Mota se oko Matore, njoj se može, ali Jovana tu treba da odreaguje, da kaže da ima devojku napolju, ako me već toliko voli – u dahu je rekla Sanja.

Nju takođe nervira i to što je Jovana u dobrim odnosima sa Borom Santanom, Zoricom Marković i Lunom Đogani.

– Bora je jedan običan ljigavac, pričao je kako smo Jovana i ja raskinule, kako je on pričao sa Jovaninim ocem, kako je ona bruka u Železniku, kako je on jedini koga tamo vole, a ništa od toga nije tačno! Šlihtao se Mikiju i to mu sve pričao, a kod Jovane i mene je ogovarao njega i pljuvao ga. Za Zoricu priča da je gleda kao majku, a ona nas je potkradala kad smo bili u prvoj sezoni, ja sam to znala ali sada za sve imam dokaz! Što se Lune tiče, svi znamo šta je bilo, nije sad kao da se Jovana druži sa njom, ali vidim da su okej, a nema potrebe za time – rekla je Sanja.

Očigledno je da Sanji mnoge stvari smetaju koje se trenutno dešavaju u ”Zadruzi”, a da li će joj Veliki šef ispuniti želju i pozvati je da uđe i zavede red kako misli da treba ostaje nam da vidimo.

Matora napravila skandal: Znam Draganinog i muža i švalera!


scandal!printscreen