Saša Kovačević i bivša misica Zorana Tasovac uživaju u skladnoj vezi već dve godine! Saletu nikad nije smetalo ni to što je Zorana bila udata, ni što ima ćerkicu Iskru, naprotiv. Obožava devojčicu i ponaša se kao da joj je pravi otac. Međutim, kako prepričavaju neki Saletovi poznanici, u poslednje vreme Zoranin bivši muž čini sve da vrati misicu i dete! Drugim rečima, on se sada nameračio da je odvoji od Saleta i da pokuša da obnovi brak!

PROŠIRUJU BIZNIS: Brena i Saša ULAŽU NOVAC u nove POSLOVE! EVO čime će se baviti ubuduće

Dara Bubamara priznala šta voli da joj muškarci rade! A OVO je njena neostvarena želja!

Aleksandra Subotić TRUDNA! Karađorđe POTVRDIO “Jedva čekam da se beba rodi”

– Zorana je presrećna što njen dečko obožava njeno dete iako nije njegovo! Sigurna je u Sašinu ljubav i ne postoji ništa što može da je odvoji od njega, ali joj bivši muž sve više dosađuje – otkriva izvor za Vip Exkluziv i dodaje:

– On je sada uvrteo sebi u glavu da treba da se pomiri sa Zoranom i da ona na to treba da pristane zbog deteta! Kaže joj kako su konačno sazreli i da je sada pravi trenutak da se pomire, ali ona o tome i ne misli. Srećna je pored Saše i na staro da se vraća neće. Nije taj njen bivši napadan niti je ugrožava, samo bez veze gubi vreme budući da je Zorana sigurna u ljubav sa pevačem. Odgovara joj što je Saša prihvatio i nju i dete, ugađa devojčici u svemu, vodi je u igraonice, zoo vrt, ma sve želje joj ispunjava. I pravi otac je dobar prema detetu, ali to što je sada uvrteo sebi u glavu da se miri sa Zoranom nema veze s mozgom. To mu sigurno neće poći za rukom iako je uporan – završava izvor.


ScandalIvan Vućićević