Saša Kovačević i bivša misica Zorana Tasovac uživaju u skladnoj vezi već dve godine! Saletu nikad nije smetalo ni to što je Zorana bila udata, ni što ima ćerkicu Iskru, naprotiv. Obožava devojčicu i ponaša se kao da joj je pravi otac.

Aleksandar Milić Mili PRIZNAJE: Cecina i moja energija su se MIMOIŠLE!

DRAMA! Bivši zadrugar se oglasio iz BOLNICE! Naježićete se od njegove poruke! (FOTO)

Sprema se svadba! Miljković otkrio da planira da veri Lunu u Zadruzi! OVO su detalji! (VIDEO)

Saša Kovačević uživa u zajedničkim trenucima!

Međutim, kako prepričavaju neki Saletovi poznanici, u poslednje vreme Zoranin bivši muž čini sve da vrati misicu i dete! Drugim rečima, on se sada nameračio da je odvoji od Saleta i da pokuša da obnovi brak!

– Zorana je presrećna što njen dečko obožava njeno dete iako nije njegovo! Sigurna je u Sašinu ljubav i ne postoji ništa što može da je odvoji od njega, ali joj bivši muž sve više dosađuje – otkriva  izvor VIP EXKLUZIVA i dodaje:

– On je sada uvrteo sebi u glavu da treba da se pomiri sa Zoranom i da ona na to treba da pristane zbog deteta! Kaže joj kako su konačno sazreli i da je sada pravi trenutak da se pomire, ali ona o tome i ne misli. Srećna je pored Saše i na staro da se vraća neće. Nije taj njen bivši napadan niti je ugrožava, samo bez veze gubi vreme budući da je Zorana sigurna u ljubav sa pevačem. Odgovara joj što je Sale prihvatio i nju i dete, ugađa devojčici u svemu, vodi je u igraonice, zoo vrt, ma sve želje joj ispunjava. I pravi otac je dobar prema detetu, ali to što je sada uvrteo sebi u glavu da se miri sa Zoranom nema veze s mozgom. To mu sigurno neće poći za rukom iako je uporan – završava izvor za VIP.

Saša spreman za svoje dete!

Od kada je sa Zoranom Sale stalno ističe da je spreman za ulogu oca i da to jedva čeka!

– Ponašam se kao pravi otac prema Iskri, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo.


ScandalIvan Vućićević