Pevač Saša Matić boravio je poslednjih petnaest dana na australijskoj turneji i održao šest veoma uspešnih koncerata koji su rasprodati i pre nego što je stigao u Australiju.

Bila je ovo šesta australijska turneja u Matićevoj dosadašnjoj karijeri a pored rekordnih poseta na nastupima, posebna je bila i po tome što je Saša u Australiju putovao sa kompletnim bendom i pratećim vokalima.

https://www.instagram.com/p/BwXdOf8jnod/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ugttn5ecflyj

Na nastupima je vladala odlična atmosfera, publika je svaku pesmu ispratila ovacijama i horskim pevanjem, što se može i videti na snimcima koje je pevač objavio na društvenim mrežama.

Ipak, najzanimljivije je bilo zadnjeg dana Matićevog boravka u “zemlji kengura” kada su mu priredili predivan ispraćaj na brodu koji plovi duž obale Sidneja, pored čuvene sidnejske opere.

https://www.instagram.com/p/BwXQVAJDWaF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1eq7pxyx3inwj

Saša je i ovoga puta uspeo spojiti ugodno sa korisnim te je sa svojim menadžerom, u pauzama između koncerata posetio mnoga zanimljiva mesta i ekskluzivne restorane u gradovima u kojima je boravio i uživao u specijalitetima ove daleke zemlje, a nije izostalo ni druženje sa fanovima.

Po povratku u Srbiju, umesto predaha dočekale su ga brojne obaveze. Sa svojim timom ovih dana vredno radi na pripremama za veliki koncert koji će 27. aprila održati u Areni Varaždin. Uporedo s tim Saša radi i na novom albumu koji bi trebao biti završen do jeseni.

Kupite SCANDAL! Ispovest bivše iz Švajcarske: LUNA JE MARKOVA ŽRTVA! Nabio joj je nož u leđa! Evo šta je JK uradila zbog Divne i šta će biti sa njenom karijerom! (VIDEO)

 


promopromo