Saša Vidić stiče sve više neprijatelja, s obzirom da je nemilosrdan i neumoljiv prema javnim ličnostima. On u svojoj emisiji ne štedi reči, a kada nekoga popljuje to se dugo prepričava.

Vidić je tako potkačio Lunu Đogani, Anabelu Atijas i Marka Miljkovića, kojima je uputio zaista ponižavajuće komentare i reči.

Saši se nikako nije svidela pojava ovo troje, a njihov stil odevanja već duže vreme bode kreatoru oči. Vidiću je posebno zasmetalo što Miljković sebe naziva kreatorom, i to da je izbacio svoju modnu marku.

– Ovo su tri kontejnera za reciklažu. Ovaj Marko je kao kreator, a u stvari je grejač bazena i vode iz lavora – opleo je Vidić.

Poznato je da Marko neko ko ne da sebe, ali ni na svoju devojku Lunu Đogani. Takođe je i sa Anabelom Atijas u sjajnim odnosima, pa je rešio da se suprostavi Vidiću i objasni mu neke stvari za bezobrazluk koji možda nekoga zabavlja, ali manekenu se nije učinio simpatičnim.

– Smrdljivko, jesi li možda pomislio da ti zagrejem nozdrvu umesto bazena koji sam grejao, onda bi me možda pohvalio u emisiji kao što to rade i tvoji prijatelji koje hvališ. I ja malo da se spustim do fekalija, je li nozdrvice – naljutio se Marko.

– Klošaru jedan, vratiću te u Brus! Za ovu poruku ide tužba – rešio je Vidić.

Izgleda da se zahuhtalo i da pravi rat tek sledi, a šta će biti posle Miljkovićevih pretnji i Vidićeve odluke da tuži Marka, nadamo se da će i to da osvane na Instagramu.

 

Saša Vidić se uhvatio za SLOBINO MEĐUNOŽJE! Ovo je NAJVEĆI UDARAC za muškarca


scandal!Ivan Vučićević, instagram