Rat između hrvatske pevačice i Kebine snajke Severine Kojić i oca njenog deteta, uspešnog srpskog biznismena Milana Popovića se zahuktava i poprima široke razmere.

Naime, ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu, krajem maja se zaustavio automobil marke audi, koji je u vlasništvu Severine Kojić, a iz kog je sa suvozačevog mesta navodno izašao pevačicin muž Igor i ostavio misterioznu napravu tik ispred Milanove kapije.

Taj predmet je navodno nalik crnoj sveći, a ako se protumače sva značenja koja ima crna sveća može se videti da neka nisu nimalo naivna.

Upravo Milan Popović je u intervjuu za “Blic” otkrio da misteriozni paketić koji mu je ostavljen ispred kuće izgleda kao crna sveća.

“Taj misteriozni objekat je nalik na sveću, ali nije samo sveća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jeste i neko zastrašivanje”, ispričao je Milan Popović.

Prema navodima, u magiji se koriste sveće različitih boja. One mogu biti jedne od najefikasnijih alata koji se koriste za čarolije, meditacije, rituale i druge ceremonije, navodi se na sajtu wicca.com.

Upravo na tom sajtu o crnim svećama piše da može biti sveća za vezivanje (nečega ili nekoga), te može vezivati i dobre i loše stvari, može da označava neku određenu metamorfozu, promenu oblika ili promenu osobe, te da se koristi i za negativne vibracije.

Kada se na internetu ukuca značenje crne sveće, gugl pretraživač će uz pojam crna sveća povezati i satanističke rituale jer se crna sveća vezuje i za to.

Ono što je poznato je da je istu napravu, osim Milana Popovića, dobio i Severinin bivši menadžer.

UHAPŠEN MOMAK KOJI JE UKRAO SEVERININE FOTKE I OKAČIO NA NET: Branio se ćutanjem, bavi se KRIMINALOM


scandal!Ivan Vučićević