Bojana Ristivojević kaže da je zadovoljna i ovom sezonom Parova, te da se za publiku sprema još niz iznenađenja! Takođe, veruje da je uskoro očekuje i prava ljubav pa za SCANDAL! otkriva:
– Imamo zanimljive takmičare, planiramo da ubacimo i neke nove. Biće raznih iznenađenja, ostalo je još vremena do kraja, tako da moramo da budemo originalni! Vratili smo, recimo, Tihomira zbog Ana Marije Džambazov…

Da, on je baš iskulirao!
– Jao, jeste, nije se ni pozdravio s njom, samo je prošao, ona se zaledila! Nismo očekivali da će se tako postaviti! A ona koliko god negira emocije, vidi se da ga voli! To je pokazala i na poligrafu. Pričala je kako je on sve izmislio, kako ju je ubedio da fejkuju tu vezu, ali se videlo da ima emocije! Svi parovi su komentarisali da bi se ona s njim pomirila kada bi on hteo, to i ja mislim.

Koja je najneprijatnija situacija dok si radila u vili? Svega je bilo…
– Kad sam počela da radim Parove, bila sam svaki dan šokirana, ali je to vremenom prestalo. Videla sam, prosto, da mnoge stvari koje oni urade za stolom, nisu stvarne. U stanju su da kažu niz uvreda jedni drugima, pomislim da će da se pobiju, da se povrede, a onda se završi emisija i dok ja stignem do režije, vidim da to dvoje koji su bili u sukobu najnormalnije pričaju, puše cigarete! Shvatila sam da oni to rade sami, bez instrukcija produkcije. Tako da, još od treće sezone jasno mi je da se to radi zarad šou-programa! Zato ih i pustim da vidim šta će da rade!

Hit je snimak kada je Miljana Ivanu razbila glavu, a ti sediš i kuliraš…
– Ivan je bio tačno rame uz rame sa mnom, ja sam mu i rekla tu da sedne jer sam očekivala da će se nešto desiti, pa sam verovala da ćemo izbeći sukob ako sedi bliže meni. Međutim, on je baš isprovocirao Miljanu to veče, rekao joj je stvari koje bi potresle svaku devojku, a kamoli devojku koja je trudna. Da li je ciljano hteo da je uvredi, ali sve što je izgovorio, bilo je baš ružno. Čak sam ga i ja opomenula da to ne radi, a onda je ona potresena zbog svega toga, bacila čašu na njega! Samo je ta čaša proletela pored mene, i vidim Ivana kako se drži za glavu, a onda Gastoza kako nosi neko lonče! Pitam ga Šta će ti to lonče, on kao Pa za krv! Jaoo! Kad sam to videla, odmah smo reagovali, pa smo ga poslali u Hitnu pomoć! Srećom, sve je bilo u redu, nije mu oko povređeno. Miljana je tada bila kažnjena… Eto, tada mi nije bilo prijatno. Ne može da mi bude prijatno ako vidim da je neko u nevolji!

Da li je Miljana zaista trudna, kod vas u rijalitiju je zatrudnela, sada je već šesti mesec, a ne vidi joj se stomak…
– Dok je bila kod nas, znam i mogu da tvrdim da je bila trudna, a za sada zaista ne znam. Išla je i kod lekara, vadila je i krv, i u programu je radila testove. Mislim da je uradila petnaestak testova. Kad god je neko posumnjao, tražila je test. Uradila je test pred majkom, pred parovima, pred Ivanom… Svaki je bio pozitivan, tako da je sigurno bila trudna dok je bila u vili, a sada ne znam, ali verujem da jeste.

A Aleksandra Subotić? I taj slučaj se završio čudno. Ona je pobegla iz rijalitija?
– Produkcija ima kontakt sa njom, ali ja ne bih da otkrijem da li će ona da se vrati ili neće. Treba da gledate Parove, pa ćete videti u narednim danima. Što se tiče njene trudnoće, to je ispričano mnogo puta. Ona je dobar rijaliti igrač, vuče za sobom i svoju priču, i porodicu, ali svakako se u Parovima još više zaokružila kao javna ličnost.

Zašto je Gastoz ove sezone potpuni promašaj?
– Ne bih rekla da je promašaj. Takav je bio i u prethodnim sezonama. Kada je zadovoljan, zaljubljen, spokojan, tada je zabavan, i daje svoj maksimum. A opet, takav je i kada je slobodan. Mi smo ga upoznali u trećoj sezoni kada je u rijalitiju imao devojke, smenjivale su se druga, treća, peta… Sa svakom se na neki način šalio, nije imao ozbiljne veze i takav je narodu bio simpatičan. E, naredne sezone, kada se zaljubio u Zoricu Dukić, promenio je stil igre. U trećoj sezoni je pobedio, a u četvrtoj je bio drugo mesto. Tada je imao Zoricu kraj sebe, ali kada nisu bili u dobrim odnosima, kad su bili emotivni lomovi, on bi se umirio. Tako da, i sada kada smo ga zvali, imali smo u podsvesti da neće biti šoumen broj jedan, kao i da neće uvek biti raspoložen. I sad je on zabavan, mnogi ga podržavaju, ali prosto on odrasta… Promenile su ga mnoge situacije, ostao je bez majke. Više nije onaj Gastoz iz treće sezone. Niko ne kaže da je lošiji, samo se igra promenila, okolnosti su drugačije, pa tako i on igra. Sumnja, nesiguran je, nesrećan je. Ukinuti su mu pozivi sa devojkom zbog bekstva, to je bio ozbiljan prestup, čak i za diskvalifikaciju, ali smo mu dali šansu. Ipak, zbog ostalih da ne bi bilo nepravedno, morali smo nekako da ga kaznimo, zato su mu ukinuti ti pozivi.

Da li se Anđela naljutila kada si rekla da ti je Jovana simpatičnija?
– Ma ne, ma kakvi! Jovanu duže znam, volim mnogo trudnice, puno mi je srce kad vidim trudne žene, jedva čekam da i ja sutra budem trudna. Šta god da Jovana uradi, za nju imam opravdanje! Ona je takva, prostodušna, uradi nekad nešto na prvu loptu, ali uvek je opravdam. Naravno, isto mislim i za Anđelu. Jovana nije zlonamerna, bolje je poznajem, više vremena provodimo zajedno, znam je godinama unazad. Njen temperament mi više odgovara.

Da li joj zameraš za neke njene izjave?
– Ona mene sve posluša jer zna da nisam zlonamerna. Ranije sam joj često ukazivala na sve što smatram da nije trebalo da kaže, a i ona me pita za savete. Ona je ekspert za horoskop, pa je često pitam da mi radi horoskop. Ona mi gleda kad će se pojaviti pravi…

I šta kaže Jovana? Kad će?
– Ne znam, nije precizirala! Zovi je da je pitaš! (smeh) Rekla je uskoro.

Ima li šanse da se to zaista desi, radiš li ti nešto po tom pitanju?
– Nisam ja opterećena time, imam mnogo udvarača i znam da će se pojaviti pravi. Sada imam mnogo posla, možda mi sada nije vreme za ljubav. Prave stvari se dešavaju u pravo vreme.

Za sve ovo vreme nikad nismo upoznali tvog dečka…
– Pa kad bude bio dečko, upoznaćete ga.

Jel to znači da nema ili si krila…
– Nisam krila, samo ne volim da pričam o privatnosti. Nije dobro medijski eksponirati vezu. Pokušaću da sakrijem momka i kad ga budem imala sve dok se ne udam!

Imaš li ti favorita u Parovima?
– Favoriti naroda su i moji favoriti. Uvek sam imala osećaj ko će pobediti u Parovima. Ali, šta god da se desi, narod bira osobu koja daje maksimum! Od početka svih rijalitija, uvek je pobeđivao onaj ko se najviše trudio i bio najiskreniji!

Kakva je Dalila, bila je neupotrebljiva?
– I njoj je sada došao Dejan. Ali nije bila neupotrebljiva! I ona ima teške trenutke kao i svi! Moramo da znamo da je nemoguće da oni tamo budu non-stop raspoloženi.

Kakav je odnos bio između Đure i Zorice?
– Nije on nju nijednom uvredio, poštovali su se. Đura se trudio da bude uz Gastoza. I kada se svađao s nekim, kasnije bi se izmirili…

On ne bi voleo da se Gastoz pomiri sa Zoricom?
– Nije se mešao iako znamo da ne bi voleo da se oni pomire. Spustio je loptu.

A ne bi ni smeo da se zamera Zorici?
– Ne bi, ne bi… Zorica ume da se nosi sama sa svim tim svađama i uvredama koje joj upućuju! Na nju je večito paljba, drvlje i kamenje. Jednom sam joj u šali rekla Zorice, ako se tokom emisije niko ne javi da kaže nešto protiv tebe, to će biti baš čudno… Ona valjda ima takvu energiju da se ljudima ne dopada, ali je ona prema nama super. Za šou su potrebni i negativci i pozitivci, i ona je pozitivna unutra, hoće svima da pomogne. E sad, što je narod doživljava kao negativca, ne znam.

Da li se družiš sa nekim takmičarima?
– Ne, sa Gastozom se čujem. Mnoge od njih srećem, ali se ne družimo. Svi me oni poštuju, a i ja sam se trudila da se prema njima ophodim sa poštovanjem.

Sa Matorom si se družila…
– Nju znam deset godina unazad.

Jel te nekad muvala?
– Ne, nikada!

Nikada?!
– Nikada, zaista! Ona voli da mi se izjada kad ima problema! Ako ima ispit, zove me kuka šta će, kako će… Ili kad joj se neko sviđa, ja joj kažem nemoj me opterećivati…Mada od nje saznam sve gradske tračeve.

Znaš li da je priznala da je u vezi sa Sanjom, svi sve znaju, ne kriju to više?
– Jaooo! Ne znam, nisam to pratila uopšte! Ja i ne volim kad mi priča na te teme, ona počne, ja joj kažem Nemoj, molim te! Mnogo volim i njenu porodicu, ona ima divnu familiju! Bolje mi je da što manje znam, ali neka joj je sa srećom!

Tako je bilo i sa Ružicom, ali nikad nisu priznale?
– Pa dobro, bilo kako bilo, ako je njima dobro, i meni je dobro!

Tebe nisu nikad zanimale žene?
– Ne! Samo za tračarenje… Inače me zanimaju muškarci!

Pa nemaš dugo dečka? Ti kao Milica Pavlović…
– Što ja tebi moram da se ispovedim, sada ću nju da zovem da je pitam kako krije dečka! Ovo je bre nepravda! Zar ne može devojka da bude sama?! Kad menjaš dečka, ne valja, kad imaš, ne valja! Čim devojka nema dečka, odmah je lezbijka! Kad imaš devojku, ne valja! Pa šta ti hoćeš, od mene?!


IVAN VUKOVIĆIVAN VUČIĆEVIĆ