Proslava porodice Đoković, Novaku najmiliji priredili iznenađenje

Novak i Jelena Đoković pre nekoliko dana su stigli u Beograd, a njihov dolazak izazvao je mnogo pažnje. Prvo su na sceni Atelja 212 napravili pravu feštu kada su, na iznenađenje publike, izašli na binu i zapevali ” Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio”.  Publika je nastup bračnog para Đoković ispratila ovacijama, a Jelena je poručila da su te večeri slavili ljubav. Goran Ivanišević, Dule Savić, Branka Nevistić, Savo Milošević, samo su neki od poznatih koji su bili na žurki, dok je Novak sa suprugom Jelenom dočekivao goste.  Scandal! se našao na licu mesta, te vam donosimo kako je izgledalo.

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je podelila na svom Instagram profilu.

Noletov stric organizovao vatromet!

U porodici Đoković ne manjka povoda za dobru zabavu i slavlja. Naime, sinoć su najuži članovi porodice napravili iznenađenje Novaku povodom velikog uspeha koji je postigao u Australiji-spektakularan  doček ispred restorana. Draga lica među kojima su majka Dijana i otac Srđan, muzika i vatromet učinili su da najbolji teniser sveta ne skida osmeh sa lica.

Uz njega je bila i supruga Jelena koja je i ovoga puta ostala verna svom svedenom stilu.  Ona  se odlučila za zanimljivu kombinaciju: iskombinovala je oversize sako, belu bluzu i crni šorts, a sve je začinila patikama.

Jelena Đoković: A, baš sam ponosna na njega! Amore!

Jelena Đoković gostovala u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji. Direktorka Fondacije Novak Đoković, gostovala je u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji.

–  Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava. Oni treba da utiču da radne pozicije koje razdvajaju porodice i koje su višesatne budu drugačije, oni zdravlje i kvalitet života stavljaju kao prioritet. Volim što kao takvi menjaju tržište rada Nemojte da se izgubite u potrazi za novcem, slavom i svim drugim titulama, već nastavite da budete autentična verzija sebe – rekla je tom prilikom Jelena i istakla da je ponosna na svog supruga.

– Bio je sjajan, dva sata je imao druženje s novinarima i bio je fantastičan. A baš sam ponosna na njega! Amore – nazvala je Jelena Noleta nadimkom kojim ga oslovljava.

Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…

Aca Lukas URLAO od bolova! Hitna pomoć INTERVENISALA!

Skandal u najavi! Milica žestoko ISPROZIVALA Snežanu, a onda je Đurišićka ODGOVORILA!

 


SCANDAL!ATA IMAGES