Zbog prevelike želje publike, nakon prve objavljene pesme “Pantera”- sa projekta “Metamorfoza”, pop zvezda Saša Kovačević je objavio, nešto ranije nego što je planirao, i drugu pesmu pod nazivom “Moja malena”.

LJUBAVNA PRIČA IZ DOMINIKANE

Prelepa balada sa puno latino ritma i spot sa ljubavnom pričom. Da se rad, zalaganje i trud isplati vidimo po dosadašnjoj reakciji publike. Saša je sa svojim timom uvek davao maksimum kada su u pitanju kako spotovi, tako i pesme, koje su ovaj put prevazišle sva očekivanja, sa potpuno novim zvukom i ritmom. Za fenomenalnu ekranizaciju spota zaslužna je i tropska atmosfera Dominikanske Republike na kojoj su i radjeni spotovi za ceo projekat “Matamorfoza”.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju INDY: “Životna GREŠKA mi je što sam ODBILA Adila!”

PROČITAJTE JOŠ: Ana Korać BESNA na Soraju! OVO joj neće oprostiti!

Muziku za novu pesmu su radili braća Saša i Rade Kovačević, dok je za tekst bio zadužen Miloš Roganović, zanimljivo je to što su ovu pesmu radili uz saradnju muzičara Romeo Santosa poznatijeg kao latino umetnik.

Pogledajte video i poslušajte novi hit Saše Kovačevića:


SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! I YOU TUBE