Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Vesna Rivas i Isidora Bjelica godinama su se ganjale po beogradskim sudovima. Toliko dugo da im se obema smučilo, pa su na kraju i zaboravile zbog čega su jedna drugu tužile i koja je prva počela.

U stvari, sve je počelo Vesninom pričom kako je krstila svoje kučiće. Nije baš rekla da ih je krstila, ali su svi tako protumačili njenu sočnu priču da ih je prskala svetom vodicom. Mnogi su se čudili, mnogi se smejali, a mnogi počeli da je prozivaju i ismevaju na sav glas. Tako je Isidora Bjelica javno komentarisala Vesnine originalne ideje o tretiranju kućnih ljubimaca i na račun Rivasove sasula gomilu sočnih komentara.
Vesna se zbog toga našla i te kako uvređena, pa je i ona osula paljbu po Isidori, a ova nije gubila vreme, nego je presavila tabak i tužila je!

Kako su izgledala suđenja dve ljute protivnice, šta su jedna drugoj izgovarale na ročištima, te da li su obe ili samo jedna od njih izvukle deblji kraj, čitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!

A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!


Vesna TasićIvan Vučićević