SCANDAL! u novom broju donosi priču o samoubistvu žene poznatog pevača!

Bora Drljača je poznat kao jedan od najvećih veseljaka na estradi. Uvek nasmejan, raspoložen za provod, pesmu i dobro zezanje, ostavlja utisak čoveka koji u životu uživa. Ali iza vesele spoljašnosti kriju se teška priča i duboke rane koje ne zaceljuju. Kako kaže pevač, da mu nije publike, druženja sa narodom i pesme, ne bi prestajao da plače.

Proteklih godina, prolio je potoke suza, ne stideći se nimalo. I danas, malo, malo, pa mu suze krenu… Iako mu je život bio težak i pun drama, najveću je doživeo pre desetak godina kada je njegova supruga Verica okončala sebi život. Kada je policija našla njeno beživotno telo u parku kraj hotela Jugoslavija, bio je to najcrnji i najtužniji dan u njegovom životu. Ni danas Drljači nije jasno kako ga je preživeo. Kao ni turobne dane koje su usledili. Neće nikad zaboraviti ni trenutak kada je u stanu našao njeno oproštajno pismo sa dve kratke rečenice.

Šta je Borina žena napisala u oproštajnom pismu, zašto nije reagovao kada je njegova žena prvi put pokušala da se ubije, kako se osećao kada su je našli mrtvu u Beogradu i sve ostale detalje ove tragedije, čitajte samo u najčitanijem i najtiražnijem tabloidu SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!


Vesna TasićIvan Vučićević