Uplašeni zbog saobraćajne nesreće i svega što ih je snašlo, roditelji Darka Lazića smatraju da im se sve to dešava zbog ukletog bunara i kuće koja je sagrađena na placu pevačeve prababe koja se bavila crnom magijom i ilegalnim abortusima, o čemu je SCANDAL! prvi pisao, pa su, kako SCANDAL! u novom broju saznaje, rešili da ga ubede da se ta kuća pod hitno proda!

– Milan i Branka su mesecima pod stresom zbog svega što su preživeli i sada hoće da se konačno smire. Zato hoće da otklone svaku prepreku koja može da ih košta živaca, pa su rekli Darku da što pre proda kuću i imanje. Majka ga je kroz plač molila: Darko, sine, ja ne znam da li je to tačno ili nije da je ta kuća ukleta, ali gde ima dima, ima i vatre. Ne mogu više da se plašim i da strepim! Imam vas dvojicu sinova, unučiće, vi ste mi sve na svetu. Ne bih podnela još jedan stres kao ovaj kad sam mislila da ću te izgubiti. Ljubi te majka, stavi na oglas da to prodamo!

Kako je Darko na ovo reagovao i da li je pristao, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL!

A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!

Kupite SCANDAL! Ispovest rođake Dragane Mitar: KAKO JE IZGUBILA PAVLOVO DETE I KAKO JE MUŽ TUKAO! Preživljava novi pakao: MORA NA NOVU OPERACIJU! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević