Snežana Mišković Viktorija izgubila je svaki kontakt sa sestrom od strica, guvernerkom NBS Jorgovankom Tabaković.

Iako su u bliskom krvnom srodstvu, one odavno ne pričaju, jer je tako želela Jorgovanka, koja je prestala da se javlja sestri.

Njih dve već godinama nisu progovorile ni reč, a guvernerka se nije oglašavala ni kada je otkriveno da joj je Snežana sestra od rođenog strica.

Da njihov odnos nije nimalo sjajan, potvrdila je i Viktorija.

“Uopšte se ne čujem s Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo. Šta vas briga za to da li sam dobra sa njom ili ne?! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da vam pričam o našem odnosu”, rekla je Viktorija za “Kurir”.

Za razliku od sada, kada joj smeta pominjanje da je s Jorgovankom u lošim odnosima, pre samo godinu dana bila je rada da o tome priča. Čak je govorila i da se redovno čuje sa guvernerkom.

“Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su braća rođena. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se veoma često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o funansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da meni nešto Jorgovanka učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan”, rekla je tada Viktorija.