Nova mlada zvezda o kojoj će se i te kako pričati kada je reč o muzici i šou-biznisu svakako je mlada Zoi, ćerka Dragane Bekvalac, koja je krenula stopama svoje tetke Nataše tako što je snimila pesmu koja će premijeru doživeti u toku sutrašnjeg dana, a oni koji su imali priliku da je poslušaju tvrde da će biti veliki hit.

Zoi je od malih nogu pokazala sklonost ka muzici, mikrofonu i sceni, čime je dokazala da talenat za pevanje u porodici Bekvalac nije nasledila samo Nataša.

Podsetimo, široki auditorijum je svojevremeno imao priliku da se uveri i da Kristina i Dragana, takođe, odlično pevaju, ali su njih dve svoje karijere izgradile na polju mode, odnosno nege lica i tela.

 

View this post on Instagram

 

📸 @milosnadazdin

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on

Sa druge strane, Zoi je sada, uz veliku podršku cele porodice, rešila da se osmeli na prvi korak u muzičkim vodama, te je snimila debitantsku pesmu „Eto“.

Zoi se priklonila modernom zvuku koji u poslednjih nekoliko godina uzima sve veći primat i na našim prostorima, ali je donela i dašak nečeg potpuno autentičnog i novog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on

Za potrebe snimanja spota za ovu numeru, ona je otišla čak u Milano, tako da su kadrovi iz ove evropske prestonice mode vizuelno upotpunili muzički pravac koji je odabrala.

Kada se na sve to doda lepota koja joj je u genima, kao i upečatljivi stil odevanja koji je izgradila posmatrajući celog života drugu tetku Kristinu, koja se bavi dizajnom, onda i ne čudi što je rezultat nešto što će svakako privući mlađu publiku.

Kako Zoi zvuči pogledajte u najavi njenog muzičkog prvenca „Eto“, koji će premijeru doživeti u toku sutrašnjeg dana.

 

View this post on Instagram

 

…27.06….. @bassivity_digital @svejekei @milovanovic_unofficial @lfirstner @streetfashion101

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on

NATAŠA BEKVALAC NIKADA ISKRENIJA: EVO KAKO VASPITAVA SVOJE ĆERKE!


scandal!Ivan Vučićević