Miljana i Marija Kulić tokom razgovora sa ukućanima komentarisali su svog oca i supruga Sinišu Kulića. Tom prilikom Miljana je odlučila da ispriča i zbog čega je prijavila oca policiji, tokom leta kada je Marija otišla na more.

O ovoj situaciji domaća javnost je danima pričala, a Miljana je večeras istakla kako otac sa njom zbog svega nije želeo danima da priča.

– Otpratili smo mamu na more, ja sam počela da plačem. Sigurno sam plakala dok mama nije stigla do Novog Pazara. Tijana je otišla dan posle, a Ana je već bila kod momka, jer joj je momak Crnogorac. I ostala sam sa tatom, Željkom i Klarom. On je počeo da se svađa sa mnom, nije hteo da vidi Klaru u kući. Ceo komšiluk nas je čuo – započela je Miljana.

– Ja mu svašta kažem tada i to izađe u novinama. Nije razgovarao sa mnom tri dana. Samo je došao i rekao: “Hvala ti, Miko” i stavio novine na sto. Onda je bio priveden. Posle sam ga pozvala. Rekla sam da zbog Klare ne želim da se svađamo i ja sam mu se izvinila. Tata me nikada u životu nije uradio, samo je jednom sa Zolom imao problem – govorila je Kulićeva.

 

SINIŠA KULIĆ SIKĆE: Zola je OBIČNO GOVEDO! Koštao je Miljanu 25.000 €: Ako ne ABORTIRA, može da ZABORAVI na nas!


scandal!Ivan Vučićević