Vlasnik TV Pink Željko Mitrović već nekoliko dana boravi u Njujorku, gde je otputovao kako bi prisustvovao diplomiranju najstarije ćerke Sandre koja je studirala na master studijama prestižnog univerziteta Kolumbija.

Na njegovom Instagram profilu mogli ste da vidite svaki trenutak – od žurbe da na vreme stigne u Njujork, preko susreta sa ćerkom u jednom džez baru i snimaka sa ceremonije diplomiranja, do toga kako Njujork izgleda kroz 8K360 kamere, koje su postale omiljen Željkov hobi.

Željko se pratiocima na ovoj društvenoj mreži “požalio” kako dani u Njujorku nemaju kraja i da ne može da prilegne ni na trenutak – odmah nakon Sandrinog diplomiranja, uputili su se na večeru sa njenom najboljom drugaricom i njenim roditeljima.

Kako bi pratioci ispratili svaki deo njegovog boravka u Americi, i to na veoma zanimljiv način, Željko je objavio video sa večere sa Sandrinom drugaricom, koja je inače sa Tajvana.

Interesantno je to što Sandra nije upozorila Željka da roditelji njene drugarice ne znaju engleski, ali to ga nije sprečilo da se u dobrom društvu odlično provede.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

‪Ova moja opičena Sandra mi nije rekla da Jangovi ne govore engleski! Ali bez obzira,cool neki ljudi!‬

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) дана


ScandalIvan Vučićević