Pevačica Tanja Savić sadaspaja kraj s krajem, iako je nekada bila ogromna zvezda.

Navodno ona danas nastupa za 500 evra i to u najzabačenijim mestima u Srbiji. Tom prilikom dešavaju joj se razne neprijatnosti sa pijanim gosima koji joj guraju bakšiš u grudi.

Neretko se dešava da njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

Tanja je nedavno pevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 evra, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih – ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta koji je insistirao na anonimnosti.

Zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su želeli da dodirnu njegovu suprugu Dušan je izgubio kontrolu.

Gosti su naručivali pesme i vadili novčanice od po 1.000 i 500 dinara koje su hteli po svaku cenu da joj gurnu među grudi, u krilo, ruku… kao nekoj šatorskoj pevaljki. To je Dušana potpuno izludelo i počeo je da viče. U jednom momentu je čak rekao klavijaturisti da stane sa svirkom, a Tanji da prestane da peva. Onda je zahtevao da dođe gazda lokala i da sa njim porazgovara o tretmanu koji njegova supruga ima u toj kafani – prenosi izvor sa lica mesta.

Gazda lokala se na sve načine ograđivao od situacije i pokušao da mu objasni da je to kafana i  da njegova supruga sama mora postavi distancu sa gostima.

Dušan je urlao kako Tanja nije kafanska pevaljka već zvezda koju svi moraju da poštuju. Onda mu je gazda pred svima rekao: „Pa ako je zvezda, šta radi u mojoj kafani za 500 evra?“ – kaže izvor.

Do većeg incidenta, na sreću, nije došlo, ali je nastup brzo nakon toga završen.


scandalIvan Vučićević